Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022 17:15

Παπαλεξίου: Δεν είμαστε πολύ πίσω για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα

Με μία μέρα καθυστέρηση, λόγω των καιρικών συνθηκών που δεν επέτρεψαν τη μετάβαση στην Αθήνα την Πέμπτη, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Φοίνικα Σύρου ONEX με τον Ολυμπιακό, για την 1η αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου, στις 19:30, σε livestreaming μετάδοση από το κανάλι της ΕΣΑΠ στο YouTube, ο Φοίνικας θα δώσει την πρώτη μάχη αυτής της φάσης, στου Ρέντη, προκειμένου να εξασφαλίσει τη νίκη-τρίποντο, που θα του επιτρέψει να προσπεράσει τον Ολυμπιακό στην κατάταξη.

Ο Γιώργος Παπαλεξίου σχολιάζοντας τη δεύτερη αυτή φάση του πρωταθλήματος της Volley League, ανέφερε: Πλέον έχουμε μπει στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Και οι τέσσερις ομάδες είμαστε πολύ κοντά, θέλουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι ώστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα με όσες πιθανότητες έχουμε, κάτι που θεωρώ πιθανό διότι δεν είμαστε πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Αναφορικά με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο νεαρός κεντρικός υπογράμμισε: Η προετοιμασία μας αυτή την εβδομάδα έχει γίνει πολύ καλά, δεν έχουν υπάρξει τραυματισμοί οπότε άπαντες είμαστε στη διάθεση του προπονητή. Πιστεύω ότι εάν δείξουμε τη συγκέντρωσή μας μέσα στο γήπεδο, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για εμάς.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares