Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 15:03

Θανάσης Κατσιγιάννης: Φαβορί δεν υπάρχει...

Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ΤΕ Επιτροπή σε συνεργασία με τον ΑΜΣ Φιλωτίου το Final-4 Κ20 των Κυκλάδων που θα γίνει το σαββατοκύριακο (5-6/3) στο ΔΑΚ Νάξου θα βγάλει πρωταθλητή και θα είναι εντός των χρονικών ορίων ώστε να συμμετάσχει στη β' φάση του πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Στους φίλους του βόλεϊ το συναίσθημα που επικρατεί είναι ενθουσιασμός, καθώς ξεπεράστηκαν τα όποια εμπόδια και επιτέλους θα παρακολουθήσουν τα ταλέντα των ομάδων (ΑΜΣ Φιλωτίου, ΑΣΕ Νεωρίου, ΑΟ Θήρας και Φοίνικας Σύρου) να αγωνίζονται στο τερέν.

Ικανοποιημένος που θα διεξαχθεί η τελική φάση δήλωσε στο s.c. ο προπονητής του ΑΜΣ Φιλωτίου, Θανάσης Κατσιγιάννης, ο οποίος τόνισε:

«Είναι μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας που φτάσαμε δικαίως στο F-4. Είναι μία γιορτή για το βόλεϊ και για τα κορίτσια που είχαν να αγωνιστούν αρκετό καιρό», είπε ο έμπειρος κόουτς, ο οποίος απατώντας στην ερώτηση μας για το αν χρίζει κάποια ομάδα φαβορί, επισήμανε:

« Όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Φαβορί δεν υπάρχει. Τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και θα εξαρτηθεί στο πως θα εμφανιστεί η κάθε ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Στον ημιτελικό ο ΑΜΣ Φιλωτίου θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου, σε αγώνα που θα γίνει το Σάββατο 5/3 στις 16:00.

Στον άλλο ημιτελικό ΑΣΕ Νεωρίου θα αντιμετωπίσει στις 13:30 τον ΑΟ Θήρας.

FILOTI K 20

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares