Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2022 17:29

Νίκη Μουντάκη: Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά

Συγκρατημένα αισιόδοξη εμφανίστηκε στις δηλώσεις της στο s.c. η προπονήτρια της Κ20 Νίκη Μουντάκη ενόψει της συμμετοχής της ομάδας της στο final-4 που θα γίνει το σαββατοκύριακο στη Νάξο.

Οι Σαντορινιές βρίσκονται από το απόγευμα στο γειτονικό νησί και πλέον προετοιμάζονται για τον αυριανό ημιτελικό κόντρα στον ΑΣΕ Νεωρίου που θα ξεκινήσει στις 13:30.

Η Νίκη Μουντάκη, δήλωσε σχετικά: 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που καταφέραμε να γίνει έστω και τελευταία στιγμή του final-4. Είναι γιορτή τα παιδιά, το χρειάζονται για την ψυχολογία τους και θέλω να του ευχαριστηθούν», τόνισε η προπονήτρια της Σαντορινιάς ομάδας η οποία απατώντας σχετικά με τον στόχο: «Το νεώριο είναι πολύ καλή ομάδα του κ. Σκρέτα, δεν κάνει λάθη και είναι αποτελεσματική. Στόχος μας είναι να παίξουμε καλό βόλεϊ και να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ και θεωρώ ότι όποια ομάδα το θέλει περισσότερο και κάνει τα λιγότερα λάθη, εκείνη θα πάρει την πρωτιά... είναι θέμα ψυχολογίας. Εμείς θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και γιατί όχι να κατακτήσουμε και την πρώτη θέση».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares