Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 01:08

Πέτρος Κυριακόπουλος: θα γίνουν πολύ όμορφα παιχνίδια

Σε δηλώσεις του ο Προπονητής του Φοίνικα Σύρου Κος Πέτρος Κυριακόπουλος τόνισε ότι η ψυχολογία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του Final 4.

Μίλησε ακόμη για τις δυσκολίες ανάπτυξης του αθλήματος στις Κυκλάδες
Αναλυτικά οι δηλώσεις

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου για το φετινό F4;
«Έχουμε μια νεανική ομάδα που απαρτίζεται από αρκετές παγκορασίδες και στην ουσία χωρίς καμμιά πραγματική Νεανίδα , ο στόχος της ομάδας ήταν αρχικά η είσοδο στο final 4 με απώτερο σκοπό τη απόκτηση εμπειριών ώστε να χρησιμοποιηθούν στις μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες που θεωρούμε ότι είμαστε δυνατότεροι . Ωστόσο η είσοδος σε ένα final 4 σου ανοίγει την όρεξη για ένα τίτλο αυτό βέβαια θα το δούμε στο γήπεδο εκεί που πραγματικά αποτυπώνονται όλα».
Ποια είναι η γνώμη σου για το επίπεδο του βόλεϊ στις Κυκλάδες στα Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα;

Πόσο εύκολη είναι η δημιουργία ανταγωνιστικών συνόλων στα νησιά;
«Το επίπεδο του βόλεϊ στις Κυκλάδες έχει ανέβει πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν σε αυτό έχουν συντελέσει πολύ παράγοντες ,όπως το ότι έχουμε στα νησιά μας ομάδες που συμμετέχουν σε επαγγελματικές κατηγορίες τόσο στους Άνδρες όσο και στις γυναίκες και τα παιδιά βλέποντας τις ομάδες να αγωνίζονται έχουν κίνητρο να μοιάσουν σε κάποιο ή κάποια παίκτρια από αυτους που παρακολουθούν , επίσης οι προπονητές που ασχολούνται με το άθλημα έχουν εμπλουτίσει τις γνώσεις τους σε σχέση με το παρελθόν και έχουν ανεβάσει το επίπεδο προπόνησης . Η δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων δεν είναι εύκολη στα νησιά καθώς η περιοχή μας είναι πολύ δύσκολη δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση μεταξύ των νησιών και το πρωτάθλημά μας έχει λίγους αγώνες επίσης δυσκολευόμαστε να βρούμε ψηλά παιδιά μιας που πλέον ακόμη και στις γυναίκες έχουν ανεβεί αρκετά τα ύψη.
Υπάρχει φαβορί και αουτσάιντερ στο φετινό F4;
«Και οι 4 ομάδες σε πλήρη σύνθεση είναι αρκετά δυνατές και στις μικρές ηλικίες και ειδικά σε κορίτσια που η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο δεν μπορείς να μιλήσεις για φαβορί .Το σίγουρο είναι ότι θα γίνουν πολύ όμορφα παιχνίδια οι αθλητές δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους το ίδιο και εμείς οι προπονητές και πιστεύω πως όσοι βρεθούν στο γήπεδο θα απολαύσουν τις προσπάθειες των παιδιών και θα χειροκροτήσουν όλες τους τις ενέργειες» .

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares