Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 22:38

Κύπελλο γυναικών - Συνέντευξη Τύπου: Οι τοποθετήσεις των προπονητών των τεσσάρων φιναλίστ

Τους στόχους και τις φιλοδοξίες της ομάδας τους στο final-4 του 23ου κυπέλλου Ελλάδας γυναικών ανέλυσαν στη συνέντευξη Τύπου στο Ηράκλειο Κρήτης οι προπονητές των τεσσάρων φιναλίστ.

Νίκος Κωστακόπουλος (Ηλυσιακός Α.Ο.): «Μόνο ωραίες αναμνήσεις από το Ηράκλειο»

 kostakopoulos

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη για αυτή την διοργάνωση. Έχω πολύ ωραίες εικόνες στην καριέρα μου. Να ευχηθώ καλά παιχνίδια και κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία και σε όλον τον κόσμο»

Για την προσέγγιση σε τέτοιου είδους ματς: «Ο Ηλυσιακός που παλεύει για τη σωτηρία του είναι στο f-4. Είναι μία νίκη για εμάς Η προσέγγιση ενός αγώνα δεν είναι ποτέ ίδια σε σχέση με το πρωτάθλημα».

Απόστολος Οικονόμου (Παναθηναϊκός Α.Ο.): «Να κατακτήσουμε το κύπελλπ»

oikonomou

«Θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Σαν Παναθηναϊκός ερχόμαστε εδώ ως φαβορί. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε εμείς που θα κατακτήσουμε το κύπελλο»

Για την προσέγγιση σε τέτοια ματς: «Μιλάμε για έναν νικητή. Μόνο ένας θα κατακτήσει το τρόπαιο. Αυτό ξεχωρίζει την καλή ομάδα. Βλέπουμε ομάδες που είναι κοντά μεταξύ τους. Θα γίνει μάχη».

Γιώργος Ρούσης (Α.Σ.Π. Θέτις): «Τον καλύτερό μας εαυτό»

 rousis

«Σαν Θέτιδα Βούλας είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στον θεσμό. Υπάρχει μία συνεχής ανοδική πορεία. Οι στόχοι μας από την αρχή της χρονιάς έχουν εκπληρωθεί. Καλό είναι να θέτουμε νέους στόχους. Είναι δύο αγώνες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για την προσέγγιση σε τέτοιου είδους ματς: «Είναι διαφορετική η προσέγγιση. Είναι η φύση των αγώνων ότι δεν υπάρχει αύριο. Στο πρωτάθλημα μπορείς εύκολα να επανήλθεις μετά από έναν κακό ματς».

Κώστας Παπαδόπουλος (Α.Ο. Θήρας): «Χρονιά ορόσημο για τον σύλλογο»

 papadopoulos

«Ελπίζω να προσφέρουμε θέαμα σε μία γιορτή του βόλεϊ. Για εμάς είναι χρονιά - ορόσημο καθώς η ομάδα κλείνει 10 χρόνια. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για το τρόπαιο».

Για την προσέγγιση σε τέτοιου είδους παιχνίδια: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια από αυτά του πρωταθλήματος. Όταν έρχεσαι να διεκδικήσεις ένα τρόπαιο είναι διαφορετικό».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares