Σάββατο, 12 Μαρτίου 2022 11:28

Στερν: Αν παίξουμε όπως πρέπει απέναντι στον Μίλωνα δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι

Το δικό τους παιχνίδι και όχι αυτό του αντιπάλου θα πρέπει να κοιτάξουν οι παίκτες του Φοίνικα Σύρου ONEX κόντρα στον Μίλωνα, σύμφωνα με τον Ζίγκα Στερν.

Ο ακραίος του Φοίνικα αναφερόμενος στην αναμέτρηση της Κυριακής (13/3, 17:30, ESAP TV, “Δ. Βικέλας”) με τον Μίλωνα, έκανε λόγο για πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, που ενισχύθηκε από τη νίκη-πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο, ενώ σχολιάζοντας το παιχνίδι της Κυριακής υπογράμμισε πως ο Φοίνικας δεν έχει κάτι να φοβάται εάν παίξει στη γνωστή του καλή του απόδοση.

Ο Ζίγκα Στερν είπε αναλυτικά: Είμαστε πολύ ευτυχείς που προερχόμαστε από μία μεγάλη νίκη-πρόκριση για το Κύπελλο, ξέρουμε όμως ότι δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Έρχονται παιχνίδια εξίσου δύσκολα και για αυτό θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά. Ξέρουμε ότι ο Μίλωνας είναι καλή ομάδα, ωστόσο πιστεύω ότι εάν δείξουμε τον καλό μας εαυτό δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε.

Ξέρουμε πώς παίζει ο Μίλωνας και έχουμε προετοιμαστεί για αυτό, το ζητούμενο είναι όμως πώς παίζουμε εμείς. Και αν εμείς παίξουμε όπως πρέπει δεν παίζει ρόλο ποιος είναι ο αντίπαλός μας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares