Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 00:08

Κύπελλο γυναικών - ΑΟ Θήρας: Οι δηλώσεις Παπαδόπουλου, Κωνσταντινίδου

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟ Θήρας Κώστα Παπαδόπουλου και της πασαδόρου της ομάδας της Σαντορίνης Λαμπρινής Κωνσταντινίδου μετά τον τελικό του 23ου Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών.

Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Κώστας Παπαδόπουλος τόνισε: «Νομίζω ότι η εμφάνισή μας ήταν αντάξια ενός μεγάλου τελικού και μίας πολύ όμορφης διοργάνωσης. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, γνωρίζοντας που έπρεπε να πιέσουμε τον Παναθηναϊκό. Η τακτική μας πήγε καλά μέχρι ένα σημείο, στην αντίδραση του αντιπάλου μας μας πήρε λίγο χρόνο να ξαναμπούμε στο ματς, αλλά παρόλα αυτά προσπαθήσαμε μέχρι τέλους, ακόμη και σε σετ που μας είχαν ξεφύγει.
Αυτό είναι ένδειξη πως τα παιδιά αισθάνονταν καλά και είχαν πίστη ότι μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Προφανώς δίκαια ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο και αξίζει συγχαρητήρια, αλλά εμείς είχαμε πολλά κέρδη από αυτό τα τριήμερο, μολονότι θα θέλαμε πολύ να φέρουμε το τρόπαιο στη Σαντορίνη.»

Η πασαδόρος του ΑΟ Θήρας Λαμπρινή Κωνσταντινίδου δήλωσε: «Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αλλά ξεκινήσαμε με ψυχή αφού είχαμε πει να τα παίξουμε όλα για όλα και όπου μας βγει. Ξέραμε τις αδυναμίες και τις αρετές μας, ξέραμε που υπερτερεί ο Παναθηναϊκός και θεωρώ ότι στο τέλος των σετ ο αντίπαλός μας φάνηκε πιο ψύχραιμος και τα κατάφερε. Η χθεσινή πρόκριση, που έφερε τον Α.Ο. Θήρας για 3η συνεχόμενη φορά σε τελικό ήταν μια μεγάλη επιτυχία, απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα και όσον αφορά στον τελικό κάναμε ό,τι μπορούσαμε και φεύγουμε από το Ηράκλειο με τον τίτλο του φιναλίστ Κυπέλλου και «ψηλά το κεφάλι».

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares