Σάββατο, 19 Μαρτίου 2022 23:22

Λύγισε στο τάι μπρέικ ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ το πάλεψε μέχρι τέλους απέναντι στον Πορφύρα, αλλά ηττήθηκε με 3-2 σετ στο τάι μπρέικ για την 25η αγωνιστική της Volleyleague Γυναικών.

Ο Πορφύρας πανηγύρισε την τρίτη του νίκη στη σεζόν, αλλά ο Πανναξιακός με το βαθμό παρέμεινε στο +2 και στην 11η θέση

Ο Πανναξιακός ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα, αλλά ο Πορφύρας απάντησε κατακτώντας τα δύο επόμενα.

Οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν και αφού πήραν μια σημαντική διαφορά στο δ' σετ με τον Πορφύρα να μειώνει τη διαφορά αλλά να μπορεί να κάνει την ανατροπή, για να επικρατήσει όμως σχετικά εύκολα στο τάι μπρέικ.

Κι όπως όλα δείχνουν οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες και στα πλέι άουτ με τον Πανναξιακό να έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Η γνώμη του πάγκου

Πόπη Καλλή (προπονήτρια Πορφύρα): «Σήμερα θέλαμε ο τρίποντο για να έχουμε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Δεν τα καταφέραμε, αλλά κρατάμε τη νίκη και τον καλό ρυθμό που μας δίνει αισιοδοξία για τα πλέι άουτ. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Πάτρικ Φόγκελ (προπονητής Πανναξιακού): «Δυστυχώς χάσαμε και σήμερα ήταν σα να παίζαμε κόντρα στον εαυτό μας. Χάσαμε σαν ομάδα και πρέπει να βρούμε τη λύση για να μην επαναληφθεί. Στο μυαλό μου δεν υπάρχουν τα πλέι άουτ αλλά το επόμενο παιχνίδι και αυτό που έγινε σήμερα ήταν πραγματικά απρόσμενο»

Διαιτητές: Κυριοπούλου - Νικάκης, Επόπτες: Χατζηβασιλείου - Μουζακίτη, Γραμματεία: Πσπαλά Μ., Παρατηρητής: Ανδρονικίδης

Τα σετ: 16-25, 25-21, 25-21, 22-25, 15-10

ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Πόπη Καλλή): Σάντε, Θαλασσινού, Ποντικάκη, Ροντρίγκες, Αλισάνοβα, Παβλένκο / Μπουτσελάκου (λ), Σακιζλή, Αλμπάνη, Αφεντάκη, Παγωμένου.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ (Πάτρικ Φόγκελ): Νικολογιάννη, Ένις, Μανάι, Καραφουλίδου, Φλιάκου, Λιάγκη / Γρυλλάκη (λ), Μητακίδου, Αντωνακάκη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares