Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 23:54

«Εκπληκτική εμπειρία» ο πρώτος αγώνας βόλεϊ των κοριτσιών του Παμμηλιακού στην Ίο

Ο φιλικός αγώνας βόλεϊ των κοριτσιών του Παμμηλιακού με την Ίο, ήταν μία πραγματικά εκπληκτική εμπειρία. Η νεοσύστατη ομάδα των κοριτσιών, στάθηκε με αξιώσεις στα πρώτα της βήματα.

Η φιλοξενία από τον Α.Σ. Ίου, ήταν εξαιρετική και από τους ανθρώπους του συλλόγου και από τις αθλήτριες.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μαζί και στον καθένα ξεχωριστά με την πεποίθηση να ανταποδώσουμε και εμείς με τη σειρά μας.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Zante Ferries και το πρακτορείο Milos Travel - Πειρουνάκης, και την Blue Star Ferries και το πρακτορείο της κυρίας Αγγελικής Ξυδού για την χορήγηση των εισιτηρίων. Τόσο οι εταιρείες, όσο και οι κεντρικοί τους πράκτορες βρίσκονται πάντα δίπλα μας!

Επίσης, τον κύριο Γαλλή Χρήστο και την κυρία Ηλιοπούλου Παγώνα για την πολύτιμη βοήθεια και προσφορά τους στην αποστολή!

thumb pammiliakos volei ios 2022a dd79266b70fcc3277934659b3f3d7737

Ο Πρόεδρος του ΑΣ Παμμηλιακού, κος Βαμβακάρης Μιχάλης και τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τον αθλητικό Σύλλογο της Ίου και ιδιαίτερα την πρόεδρο, κα Σαντορινάκη Αργυρώ και την Γενική Γραμματέα, κα Αρτέμη Κατερίνα, για την άριστη φιλοξενία που επιφύλαξαν στην δική μας αποστολή βόλεϊ και για τα όμορφα δώρα τους!

Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε τη χαρά της φιλοξενίας αποστολής της Ίου στο νησί μας!

Επίσης, ευχαριστούμε τον φίλο, κο Λαμπαδά Κυριάκο για την πολύτιμη βοήθειά του.

Έχοντας τέτοιες συνεργασίες και τέτοιους ανθρώπους γύρω μας, είμαστε βέβαιοι πως γίνεται το καλύτερο για τα παιδιά μας!

Παμμηλιακός Α.Σ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares