Πέμπτη, 05 Μαΐου 2022 01:10

Γαλιώτος: Ο ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό είναι “όλα ή τίποτα”

Το βήμα που θα τον οδηγήσει στη διεκδίκηση του 2ου τίτλου της σεζόν θέλει να κάνει την Πέμπτη ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ, υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό για τον Β’ ημιτελικό του League Cup Νίκος Σαμαράς.

Ο Φοίνικας Σύρου υποδέχεται τους πρωταθλητές την Πέμπτη 5/5 στις 19:15 στο “Δ. Βικέλας” σε ένα παιχνίδι “όλα ή τίποτα“, όπως είπε και ο Μάρκος Γαλιώτος.

Η ήττα με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι στο Μαρούσι αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς και δίνει στον Φοίνικα την ευκαιρία να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα τελικά, επικρατώντας με 3-0 ή 3-1. Ακόμα και 3-2 να επικρατήσει, η πρόκριση θα κριθεί στο “χρυσό σετ”.

Η ψυχολογία της ομάδας είναι ανεβασμένη και το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει μπροστά στον κόσμο της Σύρου, δίνει στον Φοίνικα μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ, κάτι που αναγνώρισε και ο πασαδόρος της ομάδας. Έχοντας αγωνιστεί στους δύο προηγούμενους αγώνες κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Μάρκος Γαλιώτος είναι έτοιμος, όπως και όλη η ομάδα, για το εισιτήριο της πρόκρισης.

“Στο παιχνίδι μπαίνουμε με τη νοοτροπία “όλα ή τίποτα”. Για μένα είναι τελικός, πιστεύω και για τους υπόλοιπους. Θέλουμε όσο τίποτα να κερδίσουμε, ιδίως μέσα στη Σύρο, στην έδρα μας που θα έχουμε και τον κόσμο να μας υποστηρίζει. Περιμένουμε να πάμε στον τελικό με τον ΠΑΟΚ και ιδανικά να πάρουμε και το τρόπαιο. Θεωρώ ότι είμαστε ισάξιες ομάδες, πολύ δυνατές σε αντίστοιχους τομείς. Εμείς αυτό που θα πρέπει να κοιτάξουμε είναι να περιορίσουμε κάποια προσωπικά λάθη που κάναμε και να φανούμε λίγο πιο σίγουροι και ψύχραιμοι στους τελευταίους πόντους κάθε σετ”, ανέφερε ο Μάρκος Γαλιώτος.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares