Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 12:17

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους Μαριάννα Καλαποδα και ΑΟ Θήρας

Στην ανανέωση της συνεργασίας με την Μαριάννα Καλαποδα προχώρησε ο ΑΟ Θήρας.

Η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαριάννα Καλαποδα . Η 21χρονη Βολιώτισσα κεντρική (1.90μ), που από την πρώτη της κιόλας παρουσία στην ομάδα μας εξελίχθηκε σε βασικό της στέλεχος, μετά την περσινή της ατυχία και τον τραυματισμό της στην εντός έδρας αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Volley League με τον Άρη Θεσσαλονίκης, επανέρχεται δυναμικά στις υποχρεώσεις της και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα «χρώματα» του Α.Ο. Θήρας τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Η οικογένεια του συλλόγου μας εύχεται στην Μαριάνα υγεία και καλές επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο».
Μετά την υπογραφή της νέας συμφωνίας της με τον Α.Ο. Θήρας, η νεαρή αθλήτρια δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενη και ευγνώμων, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας δείχνει εμπιστοσύνη και στήριξη στο πρόσωπο μου. Μετά την περσινή μου ατυχία, αισθάνομαι πάλι δυνατή και δεν βλέπω την ώρα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την επίτευξη όλων των στόχων της ομάδας στη νέα σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και καλές επιτυχίες στον Α.Ο. Θήρας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares