Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 23:19

«Τριγμοί» στην χορηγική σχέση του Φοίνικα με την ONEX

Άσχημες εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν στην χορηγική σχέση του Φοίνικα με την ONEX που είναι ο κύριος χρηματοδότης της ομάδας της Σύρου.

Δημοσίευμα του έγκυρου συριανού site logotypos.gr αναφέρει ότι η ONEX απέσυρε την χορηγία της στην ομάδα, με κάποιες πληροφορίες πάντως να αναφέρουν ότι ίσως η οριστική αποχώρηση να μετατραπεί σε μία πολύ μικρότερη χορηγία σε σχέση με αυτές του παρελθόντος.

Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις, καθώς επίκεινται συναντήσεις μεταξύ των δύο πλευρών (διοίκησης και ONEX).

Το άρθρο του logotypos.gr, αναφέρει:

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της αποχώρησης της ΟΝΕΧ από τον ΑΟ Φοίνικας Σύρου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ONEX σταματά τη χορηγία με αποτέλεσμα τον επηρεασμό του πρωταθλήματος volley league, αφού ως γνωστόν η εν λόγω εταιρεία βοήθησε τα μάλλα στην άνοδο της ομάδας ώστε να φτάσει στη κορυφή του αθλήματος.

Με την ONEX δίπλα του ο Φοίνικας σημείωσε μεγάλες επιτυχίες, κατακτώντας σπουδαίους τίτλους στην ιστορία του επαγγελματικού βόλεϊ και η αποχώρησή της πλέον δεν προοιωνίζει αισιόδοξο μέλλον για την πορεία της Συριανής Ομάδας .

Το logotypos.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον κ. Ξενοκώστα προκειμένου να γίνουν γνωστοί οι λόγοι της αποχώρησης αλλά δεν κατέστη δυνατόν. Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares