Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2022 17:17

Εκλογές στον Πανναξιακό ΑΟΝ και νέα προσπάθεια «σωτηρίας»

Μετά τις συνεχόμενες αναβολές στη διεξαγωγή εκλογών και την απόσυρση της ομάδας από την Volley League υπάρχει εξέλιξη που μπορεί να κρατήσει «ζωντανό» τον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Ο σύλλογος της Νάξου, σε μία προσπάθεια να διορθωθούν τα λάθη του παρελθόντος, ανακοίνωσε και πάλι ότι θα διεξαχθούν εκλογές την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ θα πραγματοποιήσει τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Μετά τις άκαρπες προσπάθειες που έγιναν τους προηγούμενους μήνες, την διοίκηση του σωματείου προτίθεται να αναλάβει ομάδα επιχειρηματιών του νησιού που αποτελείται από παλιά και νέα πρόσωπα ώστε ο σύλλογος να επανεκκινήσει με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία των υποδομών (ακαδημίες) και την οικονομική του ανάκαμψη.

Οι υποψηφιότητες για το νέο ΔΣ θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 στις 22:00 για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει από την εκλογική διαδικασία.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 στο Πνευματικό κέντρο του Ι.Ν. Παντάνασσας στην Παραλία της Χώρας Νάξου από τις 11:00 το πρωί έως τις 19:00 το απόγευμα.

Σε αυτή την προσπάθεια ο σύλλογος χρειάζεται ακόμα μία φορά όλους τους Ναξιώτες ενωμένους ώστε το καμάρι της Νάξου να ανακάμψει και να το καμαρώσουμε και πάλι εκεί όπου ανήκει.

Αύτη την Κυριακή θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares