Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 02:07

Διεξήχθησαν οι εκλογές και ανατέλλει η νέα μέρα για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Μετά από πολλές «περιπέτειες» ο ήλιος ανέτειλε για τον Πανναξιακό ΑΟΝ, που ολοκλήρωσε την εκλογική διαδικασία και πλέον διαθέτει την διοίκηση που θα τον οδηγήσει στην ανασυγκρότηση πάνω σε ένα νέο υγιές πλάνο.

Η ανακοίνωση:

Σήμερα, Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, στη Χώρα Νάξου, στο πνευματικό κέντρο Παντάνασσας, διεξήχθησαν με επιτυχία οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου, Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής επιτροπής για τον Πανναξιακό Αθλητικό Όμιλο Νάξου.

Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν 101 μέλη από τα 30 ενεργά μέλη του συλλόγου.

Λίγο μετά τις 21:30 τα αποτελέσματα της κάλπης ανέδειξαν νέο πρόεδρο τον μοναδικό υποψήφιο για την θέση του προέδρου, Μανώλη Λαγογιάννη που συγκέντρωσε σχεδόν το απόλυτο σε σταυρούς και ο οποίος θα συγκαλέσει τις επόμενες μέρες διοικητικό συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση.

Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στους υποψηφίους για μέλη του Δ.Σ του Πανναξιακού ΑΟΝ αναδείχτηκε ο τέως πρόεδρος του σωματείου, Γιαννάκης Γεώργιος ενώ στη δεύτερη θέση ισοψήφησαν η Βερώνη Σοφία και ο Καπίρης Σταμάτης.

Αναλυτικότερα, εκλέγονται κατ’ αλφαβητική σειρά οι εξής :


ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΠΕΙΡΑΝΘΙΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΒΕΡΩΝΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΚΑΠΙΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΡΟΥΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΤΟΛΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΦΟΥΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ (1ο αναπληρωματικό μέλος)

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχτηκαν (αλφαβητικά):

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΚΑΠΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ
ΠΟΤΙΚΙΑΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Όλοι οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. του συλλόγου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όσους προσήλθαν στην εκλογική διαδικασία και τους τίμησαν με την ψήφο τους.

Τέλος, ευχαριστούμε την δικαστική αντιπρόσωπο κ. Μάρκου Μαρία που βοήθησε τα μέγιστα ώστε να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία χωρίς προβλήματα αλλά και την εφορευτική επιτροπή για την πολύτιμη βοήθειά της.

Στόχος όλων μας είναι ο Πανναξιακός ΑΟΝ να αναδημιουργήσει τα αναπτυξιακά τμήματα του σωματείου και παράλληλα να εργαστούμε για την οικονομική εξυγίανση που θα φέρει ξανά τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ εκεί όπου ανήκει….

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
 

PAS NAXOU EGGRAFES

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares