Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 21:27

Με Καραγκούνη και Κοντόπουλο επικεφαλής ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία του Πανναξιακού ΑΟΝ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοίνωσε την Πένυ Καραγκούνη ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομών βόλεϊ του σωματείου, ενώ παράλληλα ξεκινούν και οι εγγραφές στην ακαδημία.

Η ανακοινώσεις: 

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την διεθνή αθλήτρια και προπονήτρια Πένυ Καραγκούνη ως επικεφαλής των ακαδημιών (τμημάτων υποδομών) πετοσφαίρισης του σωματείου.

Η Πένυ Καραγκούνη με το πλούσιο βιογραφικό στο βόλεϊ μετράει περισσότερες από 100 συμμετοχές στην εθνική ομάδα, και έχει κατακτήσει 9 εθνικά πρωταθλήματα στις αναπτυξιακές κατηγορίες με την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς.

Στο Beach volley, είναι μέλος των εθνικών ομάδων τα δέκα τελευταία χρόνια έχοντας διακρίσεις σε εθνικό, Ευρωπαϊκό και σε παγκόσμιο επίπεδο. Το όνομά της έχει φτάσει μέχρι το Νο15 στο παγκόσμιο ranking, έχει κατακτήσει 5 πρωταθλήματα Ελλάδας ενώ παράλληλα είναι κάτοχος μεταλλίων σε Βαλκανικά πρωταθλήματα και μεσογειακούς αγώνες.

Απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας η Πένυ Καραγκούνη, ως προπονήτρια διατηρεί παράλληλα δύο ιδιόκτητα γήπεδα Beach volley στην Πεντέλη και προπονεί καθημερνά δεκάδες αθλητές και αθλήτριες.

Η Πένυ Καραγκούνη θα βρίσκεται επικεφαλής στην προσπάθεια του Πανναξιακού ΑΟΝ να αναδιοργανώσει τα τμήματα υποδομών του συλλόγου έχοντας στο πλευρό της τον Οδυσσέα Κοντόπουλο που με την εμπειρία του τόσο ως αθλητής αλλά κατέχοντας τα τελευταία 6 χρόνια την θέση του βοηθού προπονητή στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ θα αποτελέσει πολύτιμο «εργαλείο» δίπλα στην έμπειρη διεθνή αθλήτρια.

Ως διοίκηση είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από τις επαφές μας με την Πένυ Καραγκούνη και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την ολοκλήρωση αυτής της συνεργασίας.

Ευχόμαστε στις αθλήτριες καλή σεζόν με υγεία και στο προπονητικό team καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν”.

Ξεκινούν οι εγγραφές στην ακαδημία

Την έναρξη των εγγραφών στις ακαδημίες βόλεϊ, για κορίτσια από 6 έως 16 ετών ανακοινώνει ο Πανναξιακός ΑΟΝ.

Οι εγγραφές ξεκινούν από την 14η Σεπτέμβρη ενώ οι προπονήσεις των τμημάτων θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Νάξου “Δημ. Περιστεράκης”

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με την κ. Σοφία Βερώνη (694 661 3608) και με τον κ. Μανώλη Καφούρο (694 437 1080)

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι όσες αθλήτριες επιθυμούν την επανεγγραφή τους στο σωματείο η προθεσμία λήγει την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 και θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα στα προαναφερθέντα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Η νέα αγωνιστική σεζόν ξεκινάει, και βασικό μέλημα της νέας διοίκησης είναι η αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομών του Πανναξιακού ΑΟΝ ώστε να επιστρέψουν τα παιδιά του νησιού μας στην ομάδα και στον αθλητισμό.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε την απόλυτη στήριξη τόσο των γονέων αλλά και των αθλητριών ώστε ο σύλλογος που ταξίδεψε το όνομα του νησιού μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, να επιστρέψει εκεί που ανήκει.

Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του νησιού καλή σχολική χρονιά, υγεία και να μην εγκαταλείπουν ποτέ τους στόχους τους.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares