Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 21:54

Νέα φιλική νίκη και βελτιωμένη εικόνα για τον ΑΟ Θήρας

Μία ακόμη φιλική νίκη πανηγύρισε στα τεστ προετοιμασίας της Αθήνας ο Α.Ο. Θήρας επικρατώντας με 0-3 (17-25, 23-25, 18-25) στο Αιγάλεω της τοπικής ομάδας.

Υπό τις οδηγίες του Σέρβου τεχνικού Βλάντιμιρ Βάσοβιτς, η ομάδα της Σαντορίνης στο τρίτο της νικηφόρο φιλικό, παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και παρά την προσπάθεια της γηπεδούχου ομάδας, επέβαλλε το ρυθμό της στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Και σε αυτό το ματς ο κ. Βάσοβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, ενώ δεν είχε ξανά στη διάθεσή του τη διαγώνια, Έρικα Μερκάδο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σήμερα η ομάδα, στο τρίτο της φιλικό ήταν καλύτερη, από το πρώτο, αλλά και από το δεύτερο παιχνίδι, κάτι που βέβαια είναι φυσιολογικό και το περιμέναμε. Είμαι ικανοποιημένος από όλα και αυτό το παιχνίδι, θα μας βοηθήσει πιστεύω πολύ στη συνέχεια των προπονήσεων και της προετοιμασίας μας. Είναι μικρό το διάστημα που παίζουμε μαζί ως ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο. Η ομάδα παίζει καλά και νομίζω ότι και με την προσθήκη της Έρικας (σ.σ Μερκάδο), θα είμαστε πολύ καλύτεροι» δήλωσε χαμογελαστός ο Σέρβος τεχνικός του Α.Ο Θήρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μερκάδο στην πρεμιέρα του Δ’ ομίλου του Παγκόσμιο πρωταθλήματος, με 15 πόντους (11επ., 1 μπλοκ, 3 άσους) ήταν η τοπ σκόρερ της Αργεντινής στον αγώνα με την Κίνα, ωστόσο δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα με 3-0 (25-23, 25-22, 25-20) στο ματς του ολλανδικού Άρνεμ!

Επόμενα φιλικά του Α.Ο. Θήρας με Ολυμπιακό (1/10) και Απολλώνιο Κερατσινίου (2/10) στις αρχές Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares