Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2022 10:44

Γαλιώτος για πρεμιέρα του Φοίνικα Σύρου με Άθλο Ορεστιάδας: «Ελάτε όλοι στο γήπεδο σήμερα»

Το Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Βικέλας” της Ερμούπολης ανοίγει η αυλαία για τον Φοίνικα Σύρου ONEX στη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Μπροστά στο κοινό της Σύρου οι παίκτες του Φοίνικα θα υποδεχτούν τον ακριτικό και νεοφώτιστο Άθλο Ορεστιάδας, στοχεύοντας στο πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Ο πασαδόρος της ομάδας, Μάρκος Γαλιώτος παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη δυναμική του Φοίνικα, αναφέροντας πως εάν η ομάδα βγάλει στον αγώνα όσα εφαρμόζει στις προπονήσεις, θα έρθει μία εύκολη επικράτηση.

Κάλεσε ακόμα τον κόσμο της Σύρου να δώσει το “παρών” στο γήπεδο, υποστηρίζοντας την ομάδα από το ξεκίνημα κιόλας του πρωταθλήματος.

“Περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, να έρθει ο κόσμος να μας υποστηρίξει στο ξεκίνημα της περιόδου. Θέλουμε να βγάλουμε ενθουσιασμό στο παιχνίδι μας, κάτι που περιμένουμε εδώ και δύο μήνες. Προπονούμαστε πολύ σκληρά. Θα πρέπει να προσέξουμε το δικό μας παιχνίδι, τα δικά μας λάθη. Αν περιορίσουμε τα δικά μας λάθη και κάνουμε αυτό που κάνουμε στην προπόνηση, θεωρητικά θα κερδίσουμε εύκολα. Ελάτε όλοι στο γήπεδο το Σάββατο, να χαρούμε όλοι μαζί και να πανηγυρίσουμε τη νίκη μας”, είπε ο διεθνής πασαδόρος.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares