Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 18:50

Βάσοβιτς: «Ο ΑΟ Θήρας είναι πλήρως προετοιμασμένος για το ματς με την ΑΕΚ»

Η ώρα του πρώτου φετινού αγώνα πρωταθλήματος του Α.Ο. Θήρας στο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης έφτασε.

Συνολικά 203 μέρες από το περσινό τελευταίο ματς των πλέι οφ στη Σαντορίνη και δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις στη νέα περίοδο, η ομάδα μας δίνει την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου στις 18.00 (live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV) μπροστά στον κόσμο της το παρθενικό παιχνίδι για τη Volleyleague γυναικών 2022-2023, κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι αθλήτριες του Σέρβου τεχνικού μας, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς, με ανεβασμένο ηθικό από την παρθενική φετινή νίκη επί του ΖΑΟΝ, είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε με τη συμπαράσταση των φίλων τους να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους και να συνεχίσουν ακάθεκτες στο δρόμο των επιτυχημένων αποτελεσμάτων.

«Έπειτα από δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, επιτέλους παίζουμε σπίτι μας, στην έδρα μας και μπροστά στους φιλάθλους μας. Υποδεχόμαστε αύριο την ΑΕΚ, μια πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ και υψηλές φιλοδοξίες. Αντίστοιχα η δική μας ομάδα είναι πλήρως προετοιμασμένη για αυτή την αναμέτρηση, το κλίμα είναι πολύ καλό και ανυπομονούμε όλοι για αυτό το ματς. Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα απολαύσουν ένα καλό παιχνίδι» δήλωσε ενόψει της αναμέτρησης ο κ. Βάσοβιτς.

«Πρόσωπα της αναμέτρησης» ασφαλώς η επί σειρά ετών πρώην αρχηγός του Α.Ο. Θήρας, Μαριαλένα Αρτακιανού που έπειτα από 8 χρόνια, στα 10α γενέθλια του συλλόγου θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο ΔΑΠΠΟΣ ως αντίπαλος, αλλά και η λίμπερο της ομάδας μας, Μαριάννα Μπελιά, στην παρθενική της εμφάνιση κόντρα στην μοναδική μέχρι πρότινος ομάδα της καριέρας της!

«Σίγουρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο είναι και πολύ ιδιαίτερο για μένα καθώς μετά από τόσα χρόνια ως αθλήτρια της ΑΕΚ θα έρθω αντιμέτωπη με την παλιά μου ομάδα. Αυτό μου δημιουργεί ένα περίεργο συναίσθημα, αλλά παρόλα αυτά είμαι έτοιμη για αυτήν την πρόκληση και σίγουρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να φτάσει η ομάδα μου στην νίκη», δήλωσε η Μπελιά, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της Αρτακιανού: «Επιστρέφω στο γήπεδο που ήταν το δεύτερο σπίτι μου για 8 χρόνια, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος και φυσιολογικά υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση. Από κει και πέρα είμαι επαγγελματίας, ξέρω να διαχειρίζομαι τέτοιες καταστάσεις. Έχουμε προετοιμαστεί για ένα δύσκολο ματς, σε μια δυνατή έδρα αφού ο κόσμος της Σαντορίνης είναι στο πλευρό του Α.Ο.Θήρας, αλλά μόλις μπούμε στον αγωνιστικό χώρο έχουμε ως μόνο στόχο τη νίκη» τόνισε η διεθνής λίμπερο των "κιτρινόμαυρων".

3η αγωνιστική Volleyleague Γυναικών: Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης 18.00 (live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV) Α.Ο. Θήρας - Α.Ε.Κ.
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Γεωργόπουλος, Επόπτες: Δρόσος, Κώτσιας, Γραμματεία: Οικονόμου Δ

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares