Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012 15:01

Πάτρας: “Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο”

patras-foinikas-proponhsi

Την τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας διανύει αισίως η ομάδα μας, που μπαίνει σιγά-σιγά στο τελικό της στάδιο.

Όλα μέχρι στιγμής έχουν κυλήσει ομαλά, χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα σε όλα τα επίπεδα, αλλά ιδιαίτερα στο θέμα της υγείας των αθλητών που είναι και το πιο σημαντικό. Ευτυχώς κανένας αθλητής του Φοίνικα δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στον σωστό σχεδιασμό της προετοιμασίας που έγινε από τον προπονητή Χρήστο Πάτρα και τον γυμναστή Νίκο Γκιόση που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσει στην προετοιμασία και για τον οποίο όλοι (τεχνική ηγεσία, παίκτες και διοίκηση) μιλούν με τα καλύτερα λόγια και τονίζουν την σημαντική συμβολή του.

“Υψηλό επίπεδο και μεγάλη διάθεση”

Ο προπονητής του Φοίνικα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την προετοιμασία, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή του για την δουλειά που έχει γίνει, αλλά και την αισιοδοξία του για τα αποτελέσματα που αυτή θα έχει: “Οι τρεις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας έχουν πάει πολύ καλά, το σημαντικό είναι ότι μας έχει βγει ήδη ότι είχαμε σχεδιάσει πριν από δύο μήνες με τους συνεργάτες μου, τον βοηθό μου Γιώργο Αλτουβά και τον γυμναστή Νίκο Γκιόση που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη να μας βοηθήσει σ’ αυτό το κομμάτι. Πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το υψηλό επίπεδο της προετοιμασίας μας, αλλά και από την μεγάλη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες από την πλευρά τους, χωρίς αυτή την διάθεση δεν θα τα είχαμε καταφέρει τόσο καλά¨ ανέφερε αρχικά ο κ. Πάτρας και πρόσθεσε: “Ενώ το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας αφορούσε κυρίως στην φυσική κατάσταση των αθλητών, με μεγάλη μου έκπληξη διαπίστωσα ότι αντδρούσαμε καλά και με την μπάλα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα γιατί δείχνει ότι οι παίκτες μας ήρθαν στην προετοιμασία με μια σχετική ετοιμότητα, κάτι που φάνηκε και από τα τεστ που κάναμε. Ήμασταν από την αρχή και συνεχίζουμε να είμαστε σε πολύ καλό δρόμο”.

“Το καλύτερο φιλικό για μας το εσωτερικό διπλό!”

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα όσον αφορά στη διεξαγωγή φιλικών αγώνων, αλλά και την… εναλλακτική που υπάρχει σ’ αυτό το πρόβλημα: “Με τη διεξαγωγή φιλικών δεν σας κρύβω ότι έχουμε κάποια προβλήματα, γιατί οι περισσότερες ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες για φιλικά. Έχουμε κάνει μία βολιδοσκόπηση με ορισμένες ομάδες που είναι σε σχετικά καλό επίπεδο όσον αφορά στην προετοιμασία τους. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε φιλικά, αλλά με την προσθήκη και των δύο παιδιών από την Εθνική (Λάππας, Σουλτανόπουλος) θα έχουμε δύο “πολυτελέστατες” εξάδες και θα μπορούμε να κάνουμε εσωτερικά φιλικά τα οποία θα είναι πολύ χρήσιμα και για τους παίκτες που θα ξεκινάνε τους αγώνες και γι’ αυτούς που θα έρχονται από τον πάγκο. Όλα τα παιδιά είναι υψηλότατου επιπέδου, παίκτες σαν τον Τσέργα, τον Ίλιτς, τον Αρβανίτη είναι πραγματικά πολύ δυνατοί για να τους χαρακτηρίσεις αναπληρωματικούς. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι το πιο δυνατό φιλικό για μας θα είναι το εσωτερικό διπλό!”

“‘Ολοι οι αντίπαλοι για μας είναι ίδιοι”

Τέλος, ο κ. Πάτρας αναφέρθηκε και στην κλήρωση της ομάδας μας στην πρώτη φάση του League Cup με το οποίο θα ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις: “Το League Cup είναι ένας θεσμός τον οποίο εγώ προσωπικά βλέπω πολύ σοβαρά. Φάνηκε αυτό με την πορεία που είχα με την περσινή μου ομάδα (Απόλλων Καλαμαριάς), το ίδιο θα κάνω και με το Φοίνικα. Για μένα όλα τα παιχνίδια, επίσημα και ανεπίσημα, είναι σοβαρά, είναι δείκτες για να δούμε την κατάσταση στην οποία είμαστε. ‘Οσον αφορά στους αντιπάλους μας στην πρώτη φάση (Ολυμπιακός, Μίλωνας) με όποια ομάδα και να παίζαμε θα το αντιμετωπίζαμε με την ίδια λογική. Ο Φοίνικας είναι πλέον ψηλά, σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, οπότε όποιον και να έχουμε απέναντί μας είμαστε υποχρεωμένοι να τους κοιτάμε όλους στα ίσια, χωρίς να κοιτάμε την δυναμικότητα της κάθε ομάδας. Όλοι οι αντίπαλοι για μας είναι ίδιοι, αυτό προσπαθώ να περάσω και στους παίκτες μου”.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζολώτας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares