Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 09:10

Στο Αιγάλεω με στόχο να διευρύνει το σερί νικών του ο ΑΟ Θήρας

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής 18 Νοεμβρίου η αποστολή του Α.Ο. Θήρας που το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 18.00 αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο «Στ. Βενέτης» τον Α.Ο. Αιγάλεω στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών.

Η ομάδα της Σαντορίνης, μετά την εντός έδρας νίκη με την Θέτιδα Βούλας, φιλοδοξεί να προσθέσει ένα ακόμη τρίποντο στη φετινή συγκομιδή βαθμών, που θα την ανεβάσει πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά παράλληλα θα ανεβάσει και την ψυχολογία της ενόψει της συνέχειας του απαιτητικού φετινού πρωταθλήματος.

Για τον Α.Ο. Θήρας, η αυριανή αναμέτρηση, θα είναι η δεύτερη φετινή με την αθηναϊκή νεοφώτιστη ομάδα, μετά τη νίκη μας 0-3 σε αγώνα προετοιμασίας που διεξήχθη επίσης στην έδρα της. Φέτος, το Αιγάλεω σε 5 αγωνιστικές μέχρι σήμερα δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει κάποιο βαθμό.

«Σίγουρα τα μέχρι τώρα αποτελέσματά των αντιπάλων μας δεν πρέπει να μας ξεγελούν και να πιστέψουμε ότι θα έχουμε ένα εύκολο παιχνίδι. Η ομάδα της Αθήνας, είναι σαφώς πιο ενισχυμένη, σε σχέση με το έμψυχο υλικό που παρουσίασε τον Σεπτέμβριο και μέχρι τώρα είχε ένα δύσκολο πρόγραμμα αγώνων. Εμείς, αν θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε με νίκη τους αγώνες μας, δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου και να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης, κάτι για το οποίο είμαι σίγουρος ότι είμαστε ικανοί» υποστήριξε ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας μας κ. Βάσοβιτς.
Αιγάλεω, 18.00, ΑΟ Αιγάλεω-ΑΟ Θήρας
Διαιτητές: Βουδούρης, Μαρκάτης, Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Γεωργοπούλου Αγγελ., Σαμοθράκης Κρ., Γραμματεία: Ιωάννου Μ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares