Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 01:14

Με στόχο να ''ντουμπλάρει'' τις νίκες στο ΔΑΠΠΟΣ ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τον Ηλυσιακό

Mε στόχο να ζευγαρώσει τις φετινές εντός έδρας νίκες του ο Α.Ο. Θήρας υποδέχεται το Σάββατο 26/11 στις 20.00 στο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης τον φιλόδοξο ΑΟ Ηλυσιακό στην αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία της 7ης αγωνιστικής Volley League γυναικών.

Στην 3η της εμφάνιση μπροστά στον κόσμο της η ομάδα μας θα παραταχθεί πάνοπλη με στόχο να συνδυάσει την τρίτη συνεχόμενη και 4η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα με όμορφο θέαμα, απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο, όπως δείχνει στα μέχρι τώρα παιχνίδια της Volley League η αθηναϊκή ομάδα της «γνώριμης» κεντρικής στο ΔΑΠΠΟΣ, Γεωργίας «Τζο» Αργυρίου, που με 9 βαθμούς, βρίσκεται μόλις 2 πόντους πίσω από τον 6ο Α.Ο. Θήρας (11β).

«Προπονούμαστε καλά και περιμένουμε το τρίτο παιχνίδι της φετινής σεζόν στο γήπεδο μας με μεγάλο ενθουσιασμό. Ο Ηλυσιακός έχει δείξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ότι παίζει καλά και ότι διαθέτει ποιοτικές αθλήτριες, αλλά γνωρίζουμε καλά το παιχνίδι των αντιπάλων μας και θα προσπαθήσουμε να τις αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα μας θα κυνηγήσει όπως πάντα ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, αλλά για να έρθει αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε στοιχείο στο παιχνίδι μας και αφοσιωμένοι σε αυτά που έχουμε δουλέψει. Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας που θα βρεθούν ξανά στο πλευρό μας θα απολαύσουν έναν ακόμη πολύ καλό αγώνα βόλεϊ και θέαμα υψηλού επιπέδου» δήλωσε για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό ο Σέρβος τεχνικός του Α.Ο. Θήρας, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς.

Info:

7η αγωνιστική Volleyleague Γυναικών

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, 20.00: Α.Ο. Θήρας - Ηλυσιακός Α.Ο.

Διαιτητές: Νικάκης, Γεωργάκη, Παρατηρητής: Πολίτης, Επόπτες: Δρόσος, Γεωργοπούλου Α., Γραμματεία: Ιωάννου Μ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares