Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 17:21

Τζούριτς για προημιτελικό με Άθλο: «Αγαπώ την Ορεστιάδα αλλά θέλω να κερδίσω με τον Φοίνικα» [vid]

Η ώρα της πρώτης αναμέτρησης του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ στο φετινό League Cup Νίκος Σαμαράς, πλησιάζει, καθώς το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 18:00, η συριανή ομάδα βρεθεί αντιμέτωπη με τον μαχητικό Άθλο Ορεστιάδας, στον πρώτο από τους δύο αγώνες της προημιτελικής φάσης της διοργάνωσης.

Ο Φοίνικας επικράτησε του Άθλου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ωστόσο η ακριτική ομάδα έχει εξελιχθεί σε αξιόμαχο αντίπαλο μέσα στην έδρα της, έχοντας κόψει βαθμό από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη αναχωρούν σήμερα για το μακρινό ταξίδι στον Έβρο και το Σάββατο καλούνται να παίξουν στην καυτή έδρα “Νίκος Σαμαράς”, του ομώνυμου Κυπέλλου και να διασφαλίσουν σκορ πρόκρισης, η οποία θα κριθεί στη Σύρο, την ερχόμενη Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Στο ρόστερ του Φοίνικα βρίσκονται δύο παίκτες με γενέτειρα την Ορεστιάδα, ο λίμπερο Δημήτρης Κωνσταντινίδης και ο κεντρικός, Δημήτρης Τζούριτς, οι οποίοι θα αγωνιστούν μπροστά σε οικεία τους πρόσωπα, αλλά ως αντίπαλοι της τοπικής ομάδας.

Ο Δημήτρης Τζούριτς αναφερόμενος στην αναμέτρηση αυτή δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι επιστρέφει στην Ορεστιάδα, ενώ ζήτησε από το κοινό της πόλης να γεμίσει το γήπεδο, όπως κάνει και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος κόντρα στους ισχυρούς αντιπάλους του Άθλου.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Τζούριτς είπε: Είναι League Cup, θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη, ξέρουμε ότι μας περιμένει μια έδρα πολύ καυτή, μία ομάδα που θέλει να κερδίζει, δυνατή ομάδα. Εμείς τα ξέρουμε από την αρχή αυτά. Δεν βλέπουμε την ώρα να παίξουμε.

Πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ορεστιάδα, μια πόλη που αγαπώ πολύ, μεγάλωσα εκεί, έχω συγγενείς και φίλους. Στο γήπεδο πρώτη φορά πάω σαν αντίπαλος με τον Φοίνικα, μετά από πολλά χρόνια. Είναι μια καυτή ατμόσφαιρα, αυτό είναι χρόνια γνωστό. Είδαμε δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό όπου το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο. Ελπίζω και με μας να είναι, θέλουμε αυτή την καυτή ατμόσφαιρα, να παίξουμε σε γεμάτο γήπεδο και σίγουρα χαίρομαι για την ομάδα και για τα αποτελέσματα που κάνει. Είναι μία ομάδα που θα υποστηρίζω πάντα, άσχετα που παίζουμε σε δύο μέρες και θέλω να κερδίσω.

Δείτε το βίντεο:

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares