Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 15:53

Την Τετάρτη (7/12) ο Φοίνικας Σύρου υποδέχεται τον Άθλο Ορεστιάδας για την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup

Το 3-0 του πρώτου παιχνιδιού στην Ορεστιάδα δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στον Φοίνικα Σύρου, προκειμένου να βρεθεί στα ημιτελικά του League Cup Νίκος Σαμαράς.

Για την ακρίβεια δύο μόλις σετ χρειάζονται οι παίκτες του Δημήτρη Καζάζη για να προχωρήσουν στη διοργάνωση, στην οποία έχουν στεφθεί δύο φορές Κυπελλούχοι.

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 6μ.μ. στο “Δημήτριος Βικέλας” ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ υποδέχεται τον Άθλο Ορεστιάδας προκειμένου να ολοκληρώσει την υπόθεση της πρόκρισης.

Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και στον επαναληπτικό, το σερβίς αναμένεται να είναι αυτό που θα καθορίσει την αναμέτρηση, όπως δήλωσε ο Πίτερ Μιχάλοβιτς αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα.

Αναλυτικά ο σλοβάκος διαγώνιος του Φοίνικα ανέφερε: Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα στην Ορεστιάδα, διότι ξέραμε ότι παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους και πολλές ομάδες έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα εκεί. Ήταν λοιπόν σημαντικό που κρατήσαμε ψηλά την απόδοση στο σερβίς και αυτό ελπίζω να κάνουμε και αύριο.

Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, είχαμε κάποιο χρόνο να ξεκουραστούμε από το μακρύ ταξίδι. Περιμένουμε να μας πιέσουν, ωστόσο είμαστε κι εμείς πολύ δυνατοί στην έδρα μας, οπότε πάμε να πάρουμε τα δύο πολυπόθητα σετ και μετά φύγαμε για τους ημιτελικούς.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares