Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 17:33

Χαραλαμπίδης για ντέρμπι με ΠΑΟΚ: «Θέλουμε ο κόσμος της Σύρου να γεμίσει το γήπεδο» [vid]

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι μέχρι το τέλος του 2022 αναμένεται να δώσει ο Φοίνικας Σύρου το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 6μ.μ., οπότε υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Βικέλας”, για την 7η αγωνιστική της Volley League.

Ο Φοίνικας θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί των τελευταίων παιχνιδιών, με αποκορύφωμα την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup Νίκος Σαμαράς και έχοντας ως 7ο παίκτη τον κόσμο της Σύρου, να πανηγυρίσει μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η δύναμη του κόσμου είναι αδιαμφισβήτητη, όπως επιβεβαίωσε και ο κεντρικός του Φοίνικα, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, καλώντας τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο και να τη βοηθήσουν να πανηγυρίσει τη νίκη κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος κεντρικός της ομάδας: Είναι πολύ ωραίο που προκριθήκαμε στον ημιτελικό του League Cup, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε γιατί παίζουμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, μία πολύ καλή και σοβαρή ομάδα, που είναι πρώτη στη βαθμολογία. Σίγουρα θα έρθει εδώ για να μας κερδίσει και να παραμείνει στην πρώτη θέση. Εμείς θα πρέπει να τους πιέσουμε πολύ στο σέρβις, να τους χαλάσουμε την υποδοχή και να παίξουμε ψηλές μπάλες.

Γενικότερα σε εντός έδρας παιχνίδια πρέπει να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό και μακάρι να έρθει η νίκη. Ο κόσμος πάντα βοηθάει, πόσο μάλλον σε αυτό το γήπεδο. Ελπίζω οι Συριανοί να έρθουν, θα γίνει σίγουρα ένα πολύ καλό παιχνίδι και μακάρι να γεμίσει το γήπεδο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares