Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 01:38

ΑΟ Θήρας: Ικανοποιημένος ο Βλάντμιρ Βάσοβιτς μετά τη νίκη κόντρα στον Άρη

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτησε τους φίλους της ομάδας του ο Α.Ο. Θήρας, καθώς στο τελευταίο της παιχνίδι στο ΔΑΠΠΟΣ για το 2022 η ομάδα μας επικράτησε με 3-0 (25-20, 25-17, 29-27) του Άρη στο ματς της 9ης αγωνιστικής της Volleyleague γυναικών.

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βάσοβιτς, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά φέτος με το νέο της «χρυσό» χορηγό «Aqua Carpatica» στις εμφανίσεις της, ήταν ανώτερη των φιλοξενούμενων στα δύο πρώτα σετ και παρόλο που από δικά της λάθη βρέθηκε πίσω σχεδόν σε όλο το γ’ σετ, κατάφερε στο τέλος με ψυχή και πίστη στην ανατροπή να «γυρίσει» το σετ, πανηγυρίζοντας το παρθενικό της «καθαρό» 3-0 στη Σαντορίνη.

Αυτή ήταν η 6η φετινή νίκη του Α.Ο. Θήρας που πλέον με 19 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση αναπνοής από την τετράδα.

«Αρχικά θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου για τη μεγάλη νίκη, που αυτή τη στιγμή είναι πολύ σημαντική για εμάς. Στα πρώτα δυο σετ ελέγχαμε το ρυθμό απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο Άρης και είχαμε την τύχη του αγώνα στα χέρια μας. Στο γ’ σετ ο αντίπαλός μας άλλαξε κάποια πράγματα σε θέσεις και τακτική, εμείς κάναμε- θα τολμήσω να πω κάποια -«παιδαριώδη» λάθη και βάλαμε ξανά τον Άρη στο παιχνίδι. Στο φινάλε όμως το πιστέψαμε και καταφέραμε στις λεπτομέρειες να γυρίσουμε το ματς και στο τελευταίο μας παιχνίδι μπροστά στον κόσμο μας για το 2022 να πούμε “αντίο” με ένα ακόμη επιτυχημένο αποτέλεσμα» δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας, Βλάντμιρ Βάσοβιτς.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares