Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 12:18

Καζάζης: «Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του» – Κωνσταντινίδης: «Δεν αρμόζει η εικόνα αυτή στην ομάδα μας»

Απογοήτευση και προβληματισμό εκφράζουν τα όσα δήλωσαν μετά τη βαριά ήττα με 3-0 από τον Μίλωνα, ο προπονητής, Δημήτρης Καζάζης και ο λίμπερο, Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Αρχικά ο έλληνας προπονητής έκανε λόγο για κακή και απαράδεκτη εμφάνιση, μετά από την οποία ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του ώστε να παρουσιαστεί καλύτερο αποτέλεσμα από την ομάδα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ είπε: Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι αναφορικά με τη λήξη του Α’ γύρου και την τετράδα. Ο Μίλωνας έκανε αυτό ακριβώς που περιμέναμε, εμείς ήμασταν πάρα πολύ κακοί, δεν είχαμε ούτε ψυχολογία, ούτε σωστή συγκέντρωση σε αυτά που κάναμε. Με πολύ εύκολα λάθη λοιπόν ήρθε ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα, πολύ δίκαιο για τον Μίλωνα με την απαράδεκτη και κακή δική μας εμφάνιση. Νομίζω πρέπει να αναλογιστεί ο καθένας μας την κατάσταση και να αναλάβει τις ευθύνες του, όλοι μας, και να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα στη συνέχεια, στην οποία στόχος είναι η τετράδα και ό,τι μπορούμε να κάνουμε και στις υπόλοιπες διοργανώσεις.

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης παρουσιάστηκε εξίσου απογοητευμένος, κάνοντας λόγο για ένα παιχνίδι στο οποίο ο Φοίνικας κυνηγούσε σε όλη τη διάρκεια τον αντίπαλό του, ενώ κλείνοντας υπογράμμισε πως η εικόνα αυτή δεν αρμόζει στην ομάδα.

Αναλυτικά ο λίμπερο του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ είπε: Δυστυχώς δεν καταφέραμε ποτέ να μπούμε στο παιχνίδι, από την αρχή κυνηγούσαμε συνέχεια τον αντίπαλό μας. Ήμασταν προετοιμασμένοι για ένα σκληρό ματς, ξέρουμε ότι ο Μίλωνας φέτος έχει ανέβει επίπεδο, έχει πολύ καλούς παίκτες και ειδικά μέσα στην έδρα του παίζει ακόμα καλύτερα. Αυτό όμως δεν δικαιολογεί τίποτα από την ομάδα μας. Είμαστε μία ομάδα που έχει θεωρητικά ψηλότερους στόχους από τον Μίλωνα, οπότε έπρεπε να έρθουμε εδώ πέρα, να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν συνέβη. Είμαι απογοητευμένος από αυτό το αποτέλεσμα γιατί ο πρώτος γύρος δεν μας πάει καλά μέχρι τώρα, έχουμε κάποια κακά αποτελέσματα και έτσι πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να τα διορθώσουμε. Δεν αρμόζει αυτή η εικόνα στην ομάδα μας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares