Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2012 10:49

Το πρόγραμμα του League Cup με πρόβα τζενεράλε

league-cup-aponomi-ston-finika

Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε πριν από λίγο το πρόγραμμα των αγώνων των τεσσάρων ομίλων της Α’ φάσης του League Cup 2012.

Για τον 2ο όμιλο που θα φιλοξενηθεί στην Ερμούπολη και το κλειστό γυμναστήριο “Δ. Βικέλας” το διάστημα 5-7 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 5/10, 20.00, Ολυμπιακός – Μίλωνας
Σάββατο 6/10, 19.00, Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός
Κυριακή 7/10, 13.00, Φοίνικας Σύρου – Μίλωνας

Στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης (11-13 Ιανουαρίου 2013) θα προκριθούν οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση στους τέσσερις ομίλους της Α’ φάσης, ενώ ο τόπος διεξαγωγής της τελικής φάσης του League Cup 2012 θα αποφασιστεί μετά από συνεννόηση με το τηλεοπτικό δίκτυο Novasports.

Πρόβα τζενεράλε με φιλανθρωπικό χαρακτηρά

Μία εβδομάδα απέμεινε για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Φοίνικα για την αγωνιστική σεζόν 2012-2013, καθώς την επόμενη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου η Σύρος θα υποδεχθεί τις ομάδες Ολυμπιακού και Μίλωνα για τα παιχνίδια του 2ου ομίλου του League Cup. Η προετοιμασία της ομάδας μας έχει μπει στην τελική ευθεία και το αυριανό φιλικό με τον Παναχαϊκή θα έχει χαρακτήρα… τελικής πρόβας. Ο φιλικός αγώνας με τους Πατρινούς, που θα ξεκινήσει στις 19:00, θα αποτελέσει και τα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας που έχει χτίσει ο Χρήστος Πάτρας με τους συνεργάτες στους φιλάθλους της.

Ωστόσο ιδιαίτερη σημασία έχει και μία άλλη “διάσταση” του αυριανού ματς. Από τη στιγμή που ανέλαβαν την ομάδα ο Δημήτρης Παλιόπορτας και οι συνεργάτες του είχαν θέσει ως μία από τις βασικές τους προτεραιότητες, πέραν από το αγωνιστικό κομμάτι, το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου. Πιστή σ’ αυτή τη φιλοσοφία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα διαθέσει τα έσοδα του φιλικού για φιλανρωπικό σκοπό. Έτσι, οι εισπράξεις από το αυριανό αγώνα με την Παναχαϊκή (γενική είσοδος 5 ευρώ) θα διατεθούν για την ενίσχυση της Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Χρήστος Πάτρας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες, καθώς και ο Λάππας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Πυροσβεστικής στο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, όπου κατέλαβε την 2η θέση. Τέλος να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες θα δώσουν και νέο φιλικό το μεσημέρι (12:00) της Κυριακής, το οποίο όμως θα έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα και στο οποίο η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Επιμέλεια: Δημήτρης Ζολώτας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares