Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 13:52

Παλαιολόγος: «Επιτακτική η νίκη κόντρα στον ΟΦΗ και σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα»

Το προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Volley League δίνει σήμερα ο Φοίνικας Σύρου, υποδεχόμενος τον ΟΦΗ.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 6μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Βικέλας”, ενώ τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα προς παραλαβή από τα γραφεία του συλλόγου (Παρασκευή – Σάββατο 9:30 – 14:30).

Οι τρεις πόντοι της νίκης αποτελούν τον μοναδικό στόχο του Φοίνικα τόσο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και για τα 3 ακόμα της κανονικής διάρκειας, προκειμένου ο στόχος της τετράδας να παραμείνει ζωντανός.

Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που έχει ενισχυθεί το τελευταίο διάστημα και σίγουρα δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Με στοχοπροσήλωση όμως και τον κόσμο της Σύρου στο πλευρό του, ο Φοίνικας μπορεί να πετύχει μία ακόμα ζωτικής σημασίας νίκη, όπως τόνισε και ο διαγώνιος της ομάδας, Δημήτρης Παλαιολόγος.

Ο Δημήτρης Παλαιολόγος ανέφερε αναλυτικά: Αφήνουμε πίσω μας την εμφάνιση στην Κηφισιά. Αυτό που θα χρειαστεί να κάνουμε από δω και πέρα είναι να κερδίσουμε κάθε αγώνα που θα έρθει μπροστά μας. Είμαστε ακόμα στο κυνήγι της τετράδας, δεν έχει τελειώσει τίποτα, απλά πλέον ο μοναδικός τρόπος για να το πετύχουμε αυτό, είναι να βγαίνουμε νικητές σε κάθε αγώνα.

Σίγουρα ο ΟΦΗ είναι σε καλύτερο επίπεδο απ’ ό,τι ήταν, έχει ενισχυθεί σημαντικά. Παρόλα αυτά αν εμείς παίξουμε αυτό που μπορούμε και στο επίπεδο που μπορούμε να παίξουμε, θεωρητικά δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Είναι μία καλή ομάδα, θέλει προσοχή και σοβαρότητα, εμείς όμως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι.

Τον κόσμο τον θέλουμε πάντα δίπλα μας να μας στηρίζει. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε γεμάτο γήπεδο, ώστε και από τη μεριά μας να προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Το Σάββατο στις 6μ.μ. σας περιμένουμε στο γήπεδο!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares