Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 15:13

Το ταξίδι για το όνειρο του ΑΟ Θήρας ξεκίνησε: Ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η αποστολή του Α.Ο. Θήρας αναχώρησε σήμερα το πρωί αεροπορικώς για την Αθήνα και στη συνέχεια θα μεταβεί οδικώς στην Άρτα, όπου από αύριο η ομάδα ρίχνεται για άλλη μια φορά στη μάχη της διεκδίκησης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η περσινή φιναλίστ του θεσμού θα διεκδικήσει στον αυριανό α’ ημιτελικό (18.00, ERTSPORTS 1) του κλειστού «Τ9» κόντρα στον Παναθηναϊκό την πρόκρισή της σε τελικό Κυπέλλου για 5η φορά στην ιστορία της.

Η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του 16ου final-4 του 24ου Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, παρουσία του προπονητή Βλάντιμιρ Βάσοβιτς και της αρχηγού μας, Μαρίνας Τσοχατζή, θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 14.30, με θέα το ιστορικό γεφύρι της Άρτας, στο εστιατόριο «L'osteria pizza & pasta», ενώ το απόγευμα στις 20:00 ο Α.Ο. Θήρας θα προπονηθεί για πρώτη φορά στο γήπεδο των αγώνων, στους Κωστακιούς.

Στην Άρτα εξάλλου θα βρίσκεται από αύριο σύσσωμο και το ΔΣ του συλλόγου, που μαζί με περίπου 50 φίλους της ομάδας μας, αναμένεται να δώσουν στην κερκίδα του «Τ9» μια έντονη «νότα», από την ατμόσφαιρα του ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, στην προσπάθεια πρόκρισης των αθλητριών της Σαντορίνης για 3η συνεχόμενη φορά στο μεγάλο ραντεβού του θεσμού.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares