Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 12:23

Σωνάκης για το ματς με Αριστοτέλη Σκύδρας: «Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, ας το διασκεδάσουμε»

Το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Volley League δίνει ο Φοίνικας Σύρου την Κυριακή κόντρα στον Αριστοτέλη Σκύδρας.

Το παιχνίδι πρόκειται να είναι ελεύθερο, αφού ο Φοίνικας με νίκη με οποιοδήποτε σκορ κατοχυρώνει την 5η θέση στην κανονική διάρκεια και μπαίνει με πλεονέκτημα έδρας στη σειρά αγώνων με την Κηφισιά, για τις θέσεις 5-6.

Η αναμέρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου, στις 17:00 και θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της ΕΣΑΠ στο YouTube.

Όσα δήλωσε ο λίμπερο του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ, Τάσος Σωνάκης, σχετικά με την αναμέτρηση: Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που εξελίχθηκε η φετινή σεζόν, δεν καταφέραμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας σε καμία περίπτωση. Πιστεύω ότι κανένας δεν είναι ευχαριστημένος όσον αφορά αυτό το κομμάτι. Παρόλα αυτά μένει άλλο ένα παιχνίδι για να συμπληρώσουμε την κανονική περίοδο. Δεν μένει λοιπόν παρά να παίξουμε ελεύθερα, δεν έχουμε κάτι να χάσουμε έτσι κι αλλιώς, να το διασκεδάσουμε όσο μπορούμε.

Από κει και πέρα θα ήταν χρήσιμο να γίνει ένας απολογισμός της φετινής σεζόν, συλλογικός και ατομικός, να μάθουμε από τα λάθη μας και να μας γίνει ένα μάθημα η φετινή χρονιά, προκειμένου να μην ξαναϋπάρξει αντίστοιχη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares