Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 17:56

Φοίνικας Σύρου: Ευχαριστίες προς Blue Star Ferries, Sky Express και Ελληνική Αστυνομία

Το σημαντικότερο πρόβλημα για κάθε ομάδα που προέρχεται από την ακριτική ή νησιωτική Ελλάδα είναι οι μετακινήσεις που εκτός από κοστοβόρες συνήθως γίνονται κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσεις τους μεγάλους χορηγούς των μετακινήσεων της ομάδες και τους εργαζομένους.

Αναλυτικά:

Τις θερμότερες ευχαριστίες του εκφράζει ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ σε όλους όσους συνέβαλαν στις μετακινήσεις της ομάδας μας καθ’ όλη την αγωνιστική χρονιά.

Λίγο πριν το τέλος της σεζόν, ο Φοίνικας ευχαριστεί τον μεγάλο του χορηγό, την Blue Star Ferries, για την πολύπλευρη στήριξή της σε κάθε μετακίνηση της ομάδας μας από και προς τη Σύρο.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τους εργαζομένους του Blue Star Paros, που διευκολύνουν με κάθε τρόπο την ομάδα μας όποτε χρειάζεται, αποδεικνύοντας την έμπρακτη υποστήριξη της εταιρείας.

Ακόμα, ευχαριστεί την αεροπορική εταιρεία Sky Express, η οποία εξυπηρέτησε την ομάδα μας κάθε φορά που χρειάστηκε και ιδίως στις έκτακτες περιπτώσεις που προέκυψαν, λόγω των δυσκολιών της νησιωτικότητας.

Τέλος, ευχαριστεί την Ελληνική Αστυνομία, η οποία συνέβαλε με τη σειρά της στις ομαλές και έγκαιρες μετακινήσεις της ομάδας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares