Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023 00:41

ΑΟ Θήρας: Χειρουργήθηκε με επιτυχία από τον Χρήστο Θέο η Χρστίνα Αδαμοπούλου

Η ακραία του Α.Ο. Θήρας Χριστίνα Αδαμοπούλου πέρασε σήμερα το πρωί το κατώφλι του Metropolitan Hospital, στο Παλαιό Φάληρο, όπου υποβλήθηκε με επιτυχία από τον ορθοπεδικό χειρουργό, Χρήστο Θέο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας της Σαντορίνης ευχαρίστησε το γιατρό και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στην 22χρονη αθλήτρια της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Θήρας

Η Χριστίνα Αδαμοπούλου χειρουργήθηκε με επιτυχία το πρωί της Τετάρτης στο Metropolitan Hospital, μετά από τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στον τελευταίο πόντο του εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηλυσιακό, το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου.

Την αθλήτρια του Α.Ο. Θήρας χειρούργησε ο ορθοπεδικός χειρουργός, Χρήστος Θέος και η επέμβαση της Αδαμοπούλου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η 22χρονη ακραία μας, που πλέον αναρρώνει, αναμένεται το επόμενο διάστημα να αρχίσει την αποθεραπεία της, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο υγιής και δυνατή στα γήπεδα.

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας εκφράζει δημόσια θερμές ευχαριστίες στον γιατρό μας κ. Θέο και το επιτελείο του για την επιτυχημένη επέμβαση της αθλήτριάς μας και εύχεται ολόψυχα στη Χριστίνα ταχεία ανάρρωση και υγιή επάνοδο στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

banner 300x250

POLYCHRONAKOS 400 400

ΓΡΑΤΣΙΑΣ 400Χ400

BETARADES 300X250

IV Banner

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares