Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 16:18

Live stream: ΑΟ Θήρας - ΠΑΟΚ

Έπειτα από τρεις εβδομάδες μακριά από τον κόσμο του, ο Α.Ο. Θήρας επιστρέφει στο ΔΑΠΠΟΣ για την τελευταία του εντός έδρας εμφάνιση στην κανονική περίοδο του φετινού πρωταθλήματος.

Ανήμερα της Εθνικής μας Εορτής, το Σάββατο 25 Μαρτίου, η ομάδα μας υποδέχεται στο στις 19.00 (Live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Volleyleague τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, σε ένα ματς όπου οι δύο ομάδες υπόσχονται να προσφέρουν θέαμα υψηλού επιπέδου στους φιλάθλους.

Το «καμάρι της Σαντορίνης», έχοντας εξασφαλίσει την 5η θέση στη βαθμολογική κατάταξη, φιλοδοξεί στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του με ομάδα της Θεσσαλονίκης να φτάσει σε ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα, που θα τονώσει ακόμη περισσότερο την ψυχολογία ενόψει των πλέι οφ.
«Άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, έχοντας εξασφαλίσει όμως την 5η θέση, μετά από πολύ καιρό, δεν έχουμε πλέον την έντονη πίεση των αποτελεσμάτων» τόνισε αρχικά ο Σέρβος προπονητής του Α.Ο. Θήρας, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς και συμπλήρωσε: «Έχουμε ωστόσο υποχρέωση να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο, ειδικά όταν παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, τους ανθρώπους της Σαντορίνης.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία και σίγουρα μια από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα, γεγονός που είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει μεγάλη πρόκληση και ισχυρό κίνητρο για τις αθλήτριές μου. Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο, θα απολαύσουν και πάλι από κοντά όμορφο βόλεϊ.»
Info
Volley League Γυναικών - 21η αγωνιστική
Σάββατο 25 Μαρτίου 2023
Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, 19.00 (Live streaming YouTube ΑΟ ΘΗΡΑΣ TV): Α.Ο. Θήρας – ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Φραγκάκης – Οικονόμου Βασ., Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Δρόσος - Χατζηδούκας, Γραμματεία: Τρίκκα Νεφ.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares