Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 11:32

Άξια πρωταθλήτρια Κυκλάδων η Γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Νάξου

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική αγωνιστική χρονιά, έχοντας μόνο νίκες και μόλις ένα σετ παθητικό η Γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα Νάξου κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα που είναι το πρώτο στην ιστορία του στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι ''Ναξιώτισσες'' κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο και μαθηματικά, καθώς υπολείπονται ακόμη αγώνες για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικό της ομάδας του Γιάννη Φραγκίσκου είναι η ποιότητα των αθλητριών, οι οποίες αποδίδουν πολύ καλό βόλεϊ σε κάθε αγώνα, κερδίζοντας το χειροκρότημα της εξέδρας.

«Είναι μεγάλη επιτυχία για τον Απόλλωνα η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού είχαμε να αντιμετωπίσουμε δύσκολες συνθήκες» είπε στο s.c. ο προπονητής Γιάννης Φραγκίσκος, ο οποίος μετρά δύο τίτλους, καθώς πέρυσι είχε κατακτήσει και το πρωτάθλημα Παγκορασίδων.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες μου, που δούλεψαν σκληρά τη φετινή χρονιά. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίζουν και ιδιαίτερα τον κ. Σίμο Κάρλοβιτς, ο οποίος είναι στυλοβάτης του συλλόγου μας» κατέληξε ο Γιάννης Φραγκίσκος, που σε προσωπικό επίπεδο πανηγυρίζει τον δεύτερο τίτλο σε επίπεδο γυναικών, αφού είχε προηγηθεί αυτός με τον Πανναξιακό ΑΟΝ το 2007.

APOLLON PROTATHLITRIES GYNAIKES 1

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο Απόλλωνας θα συμμετάσχει στο ειδικό τουρνουά που θα γίνει στη Χίο για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα της Νάξου θα διεκδικήσει την άνοδο με αντιπάλους τους: Νηρέα Χίου, Ροδίων Άθλησις, Άθληση Λέσβου και την πρωταθλήτρια Σάμου

Στα τελευταία δύο ματς ο Απόλλωνας νίκησε τους Ποσειδώνα Τήνου και ΑΣΕ Νεωρίου και αμέσως μετά τους αγώνες έγιναν οι απονομές, πράγμα που προκαλεί ερωτηματικά, καθώς από την μία δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και από την άλλη η τοπική επιτροπή δεν «επέτρεψε» στην ομάδα της Νάξου να γιορτάσει την επιτυχία της μπροστά στο κοινό της, πράγμα το οποίο θα γίνει με πρωτοβουλία του συλλόγου.

Απόλλων Νάξου: (Φραγκίσκος) Γκίνι (λ), Στάφα, Βόμβα, Αχμέτι, Μαργαρίτη, Κουκάι, Τσεκρέζι Ελ, Ζαζάνι, Μεχάλλα, Τσεκρέζι Εκ, Αναγνώστου Βίλ, Καραμπίνη, Βαθρακοκοίλη (λ), Αναγνώστου Ελ.

APOLLON PROTATHLITRIES GYNAIKES 2

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares