Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 19:26

Στην 6η θέση της Volleyleague τερμάτισε ο Φοίνικας Σύρου

Ο Φοίνικας Σύρου ηττήθηκε με 3-0 σετ από την Κηφισιά στο «Δημήτριος Βικέλας» στο τρίτο ματς και έτσι τερμάτισε τη φετινή σεζόν στην 6η θέση του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Η Κηφισιά έκανε το 2-1 στη σειρά και κατέκτησε την 5η θέση, παίρνοντας το τελευταίο εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Το πρώτο σετ ήταν πραγματικό θρίλερ, με τις δύο ομάδες να παίρνουν συνεχώς το προβάδισμα. Ο γηπεδούχος Φοίνικας, ήταν εκείνος που μπήκε πιο δυνατά στο ματς εξασφαλίζοντας διαφορά τεσσάρων πόντων η οποία έμοιαζε με ασφαλείας (9-5). Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν αντίδραση με το μπλοκ του και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 10-10 όμως μια κακή υποδοχή του Γκλάντστοουν και ένας άσσος του Μιχάιλοβιτς έφεραν ξανά την ομάδα του Αλεξάνταρ Σένισιτς σε θέση οδηγού, με 14-12. Ωστόσο, η τρομερή Κηφισιά, με ένα εντυπωσιακό σερί 9-0 κατάφερε να προηγηθεί 19-21 «παγώνοντας» τους γηπεδούχους. Παρά το μικρό ντεμαράζ των «πειρατών» το σετ κατέληξε στην ομάδα των βορείων προαστίων με 26-28.

Παρόμοια σκηνικό και στο δεύτερο σετ με τον Φοίνικα να βρίσκεται στην αρχή μπροστά στο σκορ και την Κηφισιά να αντιδρά άμεσα ισοφαρίζοντας σε 11-11. Το προβάδισμα εναλλασσόταν συνεχώς με τους γηπεδούχους να έχουν σε εξαιρετική ημέρα τον Δημήτρη Τζούριτς. Ο Οκοσάνοβιτς και ο Γκλάντστοουν έφτασαν βοήθησαν την Κηφισιά να ανατρέψει το σκορ διαμορφώνοντας το 23-24, με τον Αλεξάνταρ Σένισιτς να καλεί τάιμ άουτ.

Με την επιστροφή τους στο τάραφλεξ το σκορ βάδιζε στην ισοπαλία, όμως η μαεστρία του Στιβαχτή και οι δύο συνεχόμενοι πόντοι του Οκοσάνοβιτς χάρισαν τεράστιο προβάδισμα στην Κηφισιά που έκανε το 0-2 με 26-28.

Η ομάδα του Κώστα Χριστοφιδέλη, μπήκε... αγριεμένη στο τρίτο σετ παίρνοντας προβάδισμα 5-1. Ο προπονητής των γηπεδούχων κάλεσε τάιμ άουτ, όμως οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν και πάλι να προηγούνται με τρεις (8-11). Από το σημείο εκείνο και έπειτα η Κηφισιά με οδηγούς τον Γκλάντστοουν και τον Οκοσάνοβιτς προηγήθηκε με 16-20 αγκαλιάζοντας τη νίκη. Ωστόσο οι γηπεδούχοι έβγαλαν χαρακτήρα και με ένα εντυπωσιακό σερί ανέτρεψε το σκορ σε 22-20.

Οι φιλοξενούμενοι, δεν πτοήθηκαν και αφού οδήγησαν το σετ σε παράταση, κατάφεραν να πάρουν το ματς με το μπλοκ του Μάικον στον Ρουμελιωτάκη, κάνοντας το 24-26 για το 0-3 στα σετ.

Τα σετ: 26-28, 26-28, 24-26

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares