Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 17:50

Volleyleague Γυναικών: Ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΟ Θήρας την Κυριακή

Για την Αθήνα αναχωρεί το Σάββατο η αποστολή του Α.Ο. Θήρας, καθώς την Κυριακή 2 Απριλίου η ομάδα μας φιλοξενείται στις 16.30 στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» από τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής που θα ρίξει την αυλαία της κανονικής διάρκειας της Volleyleague γυναικών.

Στη σπουδαία αναμέτρηση του Ρέντη, που ενδέχεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική εικόνα της φετινής κατάταξης και τα ζευγάρια των «play off», η ομάδα μας, έχοντας εξασφαλίσει με 37 βαθμούς την 5η θέση θα προσπαθήσει να κλείσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, απέναντι στις 4ες (49β) «ερυθρόλευκες» που πλέον, πέρα από το γόητρο «καίγονται» για τη νίκη, για βαθμολογικούς λόγους, αφού υπό προϋποθέσεις μπορεί να τερματίσουν και στην 3η θέση της κατάταξης. Σε αντίθετη περίπτωση α Ολυμπιακός θα είναι ο αντίπαλος της ομάδας του Βλάντιμιρ Βάσοβιτς στη σειρά των προσεχών play ofφ πρωταθλήματος.

«Το παιχνίδι της Κυριακής έχει διαφορετικό νόημα για τις δυο ομάδες. Για εμάς ωστόσο, γενικά όλα είναι ίδια, αφού έχουμε τον στόχο μας και επιμένουμε σε αυτόν. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ και κάνουμε τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση, όποιος και αν είναι στο τέλος ο αντίπαλός μας» τόνισε στις δηλώσεις του Σέρβος τεχνικός του Α.Ο. Θήρας, που θα προπονήσει το απόγευμα του Σαββάτου για τελευταία φορά την ομάδα στην έδρα του κυριακάτικου αγώνα.

Info
Volley League Γυναικών - 22η αγωνιστική
Κυριακή 2 Απριλίου 2023
Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», 16.30: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο. Θήρας
Διαιτητές: Βελώνης, Ράντσιου, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Ιωάννου, Γεωργοπούλου, Γραμματεία: Καλιγέρη.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares