Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 19:53

Βάσοβιτς: «Ικανοποιημένοι με την 5η θέση, αλλά θέλουμε να μπούμε 4άδα»

Λίγες ώρες μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, ο Α.Ο. Θήρας «φιγουράρει» στην 5ηθέση της Volley League Γυναικών με 37 βαθμούς (12 νίκες- 10 ήττες).

Η 5η θέση αποτελεί ακόμα ένα σημάδι προόδου για τον Σύλλογο της Σαντορίνης, σε σχέση με την 7η που κατέλαβε πέρυσι και μάλιστα σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με 12 ομάδες, αντί για 14.

Με μια… πρώτη ανάγνωση θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι «μία ή άλλη» για την ομάδα μας. Ωστόσο, αν το αναλύσουμε λίγο περισσότερο, θα δούμε ότι το να βρίσκεσαι πιο κοντά στην κορυφή, σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ούσα μάλιστα η πρώτη ομάδα από την Περιφέρεια μετά τις «Big 4» Αθηνών και Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός), είναι ακόμη πιο σημαντικό.

Δικαιολογημένα λοιπόν ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας μας, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς σε έναν «μίνι απολογισμό» της regular season που επιχείρησε δήλωσε ικανοποιημένος , χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι ενόψει πλέι οφ δεν στρέφει το βλέμμα του ψηλότερα:

«Αγωνιστικά θεωρώ ότι μέχρι τώρα κάναμε μία καλή χρονιά και νομίζω πως θα πρέπει να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Μπορούσαμε ίσως στη διάρκεια της σεζόν να είχαμε και κάποια άλλα θετικά αποτελέσματα, αλλά το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Με εξαίρεση το ΖΑΟΝ, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και όλες παίζουν βόλεϊ για να κερδίσουν» τόνισε αρχικά ο κ. Βάσοβις. Και πρόσθεσε: «Κανείς δεν μπορεί να πει από την αρχή ότι θα κερδίσει κάποιο ματς. Ακόμη και στο τέλος είδαμε μεγάλες εκπλήξεις. Για αυτό νομίζω, αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, πως θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι τώρα με την 5η θέση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα αρκεστούμε σε αυτό και δεν θα παλέψουμε για να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά…».

Άλλωστε σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Βάσοβιτς, στις 2 Απριλίου ο κόουτς της ομάδας μας, έχει κάθε λόγο ψηφίσει… δαγκωτό «Σαντορίνη»: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία μου στη Σαντορίνη, από τη διοίκηση, το νησί, τους ανθρώπους του και την ομάδα. Έχω μείνει έκπληκτος από την αντιμετώπιση του βόλεϊ στο νησί, καθώς «ζει και αναπνέει» για αυτό και γενικότερα «διψάει» για αθλητισμό. Είναι πραγματικά συγκινητική η υποστήριξη και η αγάπη που εισπράττουμε σε κάθε μας παιχνίδι από τον κόσμο στο ΔΑΠΠΟΣ και χαιρόμαστε να παίζουμε μπροστά σε αυτό το κοινό. Παρόλο που κάποια αποτελέσματα δεν ήταν τα καλύτερα, οι φίλαθλοι δεν σταμάτησαν λεπτό να είναι δίπλα μας. Και για αυτό τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Τέλος αναφερόμενος στα επικείμενα πλέι οφ, που αναμένονται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, ο Σέρβος προπονητής, έχοντας αποκλείσει ήδη μια φορά τον Ολυμπιακό στους «8» του Κυπέλλου, δεσμεύτηκε ότι ο Α.Ο. Θήρας θα δείξει απέναντι στις «ερυθρόλευκες» το γνωστό ανταγωνιστικό του πρόσωπο: «Τώρα είμαστε στα πλέι οφ και θα δούμε τι θα συμβεί. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για τις μάχες με τον Ολυμπιακό και σίγουρα θα παίξουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με τη χθεσινή μας εμφάνιση. Θέλουμε πάρα πολύ να προκριθούμε στις 4 καλύτερες ομάδες και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο» έκλεισε ο κ. Βάσοβιτς, που μαζί με όλη την ομάδα, τη διοίκηση και τους φίλους του Α.Ο. Θήρας δικαιούνται να έχουν δικαίωμα στο όνειρο.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares