Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 15:49

Δύσκολη αποστολή στο «Μ. Μερκούρη» για τον ΑΟ Θήρας

Το τελευταίο του «χαρτί» για πρόκριση στα ημιτελικά της Volleyleague γυναικών παίζει την Μ. Τετάρτη στου Ρέντη ο Α.Ο. Θήρας, η αποστολή του οποίου θα μεταβεί αεροπορικώς το μεσημέρι της Μ. Τρίτης στην Αθήνα.

Η ομάδα μας, μετά την ήττα 1-3 σετ στο α’ ματς του ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης καλείται αύριο στο β’ ματς των Play Off για τις θέσεις 1-8, (16.30, Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη») να κάνει την υπέρβαση και να πάρει την πρόκριση μέσα στην έδρα των «ερυθρόλευκων». Για να το πετύχουν αυτό οι αθλήτριες του Σέρβου τεχνικού, Βλάντιμιρ Βάσοβιτς χρειάζονται νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ και να κατακτήσουν στη συνέχεια το «χρυσό» σετ.

Αντίθετα πιο εύκολο φαντάζει το έργο του Ολυμπιακού, καθώς η γηπεδούχος ομάδας με δύο κερδισμένα σετ «σφραγίζει» το εισιτήριό της για τη συνέχεια της διοργάνωσης.
«Στόχος μας στο δεύτερο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε μόνοι μας με καλύτερο τρόπο. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου είναι έτοιμη…» δήλωσε ο κ. Βάσοβιτς, που το απόγευμα θα προπονήσει την ομάδα του στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Info

Volley League Γυναικών - Play Off - Δεύτερος Αγώνας 1-8

M. Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη», 16.30: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο. Θήρας

Διαιτητές: Κυριοπούλου, Λιάκου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Γεωργοπούλου, Παπαχατζής, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares