Τετάρτη, 03 Μαΐου 2023 18:56

Φοίνικας Σύρου: Παρέμβαση των αθλητών για την επιστολή παραίτησης του Καφτηράνη

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι αθλητές του Φοίνικα Σύρου σχετικά με την παραίτηση του Χρήστου Καφτηράνη. Όπως αναφέρουν, “παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο σωματείο που αγωνιστήκαμε αυτή τη χρονιά και αφού μιλήσαμε μεταξύ μας σε τρεις γλώσσες, νιώθουμε την ανάγκη να παραθέσουμε κάποια πράγματα”.

Οι αθλητές της ομάδας του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ, που εδώ και 14 χρόνια κοσμεί την ελληνικό volley, με το ήθος και τις αγωνιστικές επιδόσεις της, βρεθήκαμε προ εκπλήξεως από την παραίτηση του Προέδρου του ΤΑΑ, Χρήστου Καφτηράνη.

Το περιεχόμενο της επιστολής παραίτησής του, δε μας βρίσκει σύμφωνους και αποτελεί ενέργεια που διακυβεύει το μέλλον της ομάδας.

Ήμασταν τυχεροί που γίναμε μέλη μιας ομάδας, η οποία στηρίζεται από μια εταιρεία, όπως η ΟΝΕΧ NEORION SHIPYARDS, καθώς συνέδραμε οικονομικά προσφέροντας χορηγία, η οποία σημειωτέον είναι η μεγαλύτερη χορηγία που έχει δοθεί τα τρία τελευταία χρόνια στο ελληνικό volley από οποιαδήποτε άλλο χορηγό. Η αξιοπιστία, η συνεισφορά και το ήθος των ανθρώπων της χορηγού εταιρείας, τους οποίους γνωρίσαμε από κοντά κατά την παραμονή μας στη Σύρο ,ήταν πάνω από κάθε προσδοκία και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν μέλη της Διοίκησης, αλλά μόνο χορηγοί, ήταν πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειάστηκε. Η εταιρεία δια μέσου του κ. Βασίλη Σαββίδη, στάθηκε δίπλα μας σε κάθε θέμα που προέκυψε στην καθημερινότητά μας, ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, με μοναδικό κίνητρο την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία της ομάδας. Η επιλογή του να αφιερώσει τον πολύτιμο χρόνο του για να βρίσκεται κοντά μας ακόμα και σε πρωινές προπονήσεις, βοηθώντας με κάθε μέσο εμάς και τις οικογένειές μας, θα μας κρατά ευγνώμονες για πάντα.Η απόφαση του κ. Ξενοκώστα να επενδύσει στο άθλημά μας, πραγματικά μας τιμά.

Είτε στο μέλλον αγωνιστούμε στην ομάδα του Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΞ είτε όχι , θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε από την πλευρά μας το κύρος που προσέδωσε η χορηγός εταιρεία στην ομάδα του νησιού, ώστε να βιώσουν και οι επόμενες γενιές αθλητών, ιδανικές επαγγελματικές συνθήκες με αίσθημα απόλυτης ασφάλειας.

H φετινή αγωνιστική χρονιά δεν ήταν ιδανική αναγνωρίζοντας το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί, γεγονός που πρέπει να ευαισθητοποιήσει κάθε θεσμικό πρόσωπο στην οικογένεια του Φοίνικα ώστε να συνεχίσει η ομάδα να εκπροσωπεί το νησί της Σύρου με αξιοπρέπεια. Μια σειρά ανακοινώσεων με ασαφή λεγόμενα δε θα επιφέρει το ενωτικό κλίμα που επιτάσσει η περίοδος και καλούμε τα μέλη της ομάδας να κάνουν την αυτοκριτική τους μέσω διαλόγου. Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε φίλαθλο που πορεύτηκε δίπλα μας, στην προσπάθειά μας.

Με εκτίμηση,

οι αθλητές του Φοίνικα Σύρου

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares