Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012 13:40

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα με Κηφισιά. Όλο το πρόγραμμα.

FOINIKAS-2012-2013-omada

Δύο 24ώρα έχουν απομείνει για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ, η αυλαία της οποίας θα ανοίξει με το παιχνίδι ΑΟ Κηφισιάς-Φοίνικας Σύρου που θα διεξαχθεί το Σάββατο (18:30) στο Ζηρίνειο Αθλητικό Κέντρο.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μπει στην τελική ευθεία και όλοι αισιοδοξούν ότι το “πειρατικό” θα παρουσιαστεί πανέτοιμο για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Προβλήματα, πέραν του τραυματία Τακουρίδη, δεν υπάρχουν και ο Χρήστος Πάτρας αναμένεται να έχει τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του. Όσον αφορά στον Έλληνα κεντρικό, που υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με τον Μίλωνα για το League Cup την περασμένη Κυριακή, η αποθεραπεία του εξελίσσεται πολύ καλά, ωστόσο δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως και δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες στον μεθαυριανό αγώνα. Άλλωστε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρει και να υποστεί ακόμα μεγαλύτερη ζημιά και στόχος είναι να είναι έτοιμος στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα και κυρίως στα δύο παιχνίδια με την Ελβετική Νάιφελς για το Challenge Cup (26 και 28 Οκτωβρίου).

Αναφορικά με το αγώνα απέναντι στην Κηφισιά, η ομάδα θα προπονηθεί αύριο το πρωί και το απόγευμα (16:00) θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Το πιθανότερο είναι η προετοιμασία να ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου με μία χαλαρή προπόνηση στο Ζηρίνειο.

 

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής

Το Σάββατο στις 18:30 θα διεξαχθεί το παιχνίδι του Φοίνικα με την Κηφισιά στο Ζηρίνειο, για την 1η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013. Διαιτητής στην πρεμιέρα της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα θα είναι ο κορυφαίος ρέφερι της περσινής σεζόν Γεροθόδωρος, με δεύτερο διαιτητή τον Παπαδογούλα και κομισάριο του αγώνα τον Ανδρονικίδη.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Σάββατο 13 Οκτωβρίου

18:30 ΑΟ Κηφισιάς – Φοίνικας Σύρου (Γεροθόδωρος-Παπαδογούλας)

19:00 ΓΣ Λαμία – Ολυμπιακός (Καραμπέτσος-Βουδούρης)

19:00 ΓΑΣ Παμβοχαϊκός – ΑΟΝΣ Μίλων (Ράπτης-Ονόπας)

19:00 ΑΣ Άρης – Νίκη Αιγινίου (Θεμελής-Σιμίδης)

Κυριακή 14 Οκτωβρίου

18:00 ΠΑΟΚ – ΓΣ Ηρακλής (Δεληκωστίδης-Γεωργιάδης)

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου

19:00 Παναθηναϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Γεωργουλέας-Βαρθαλίτης)

 

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζολώτας

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares