Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 17:08

Ιταλικός αέρας στη Σαντορίνη, μετά τον Φρέσκι ανακοίνωσε Σιλβεστρίνι και Μέσι ο ΑΟ Θήρας

Ο σχεδιασμός στον ΑΟ Θήρας συνεχίζεται, καθώς μετά τον προπονητή Ματέο Φρέσκι, ο σύλλογος της Σαντορίνης ανακοίνωσε τον βοηθό και τον γυμναστή που θα των πλαισιώσουν στο τεχνικό επιτελείο.

Πρόκειται για τους Ιταλούς Ναζάριο Σιλβεστρίνι που αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή και τον Μάουρο Μέσι που θα είναι ο νέος γυμναστής της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Nazario Silvestrini και το γυμναστή Mauro Messi

Η διοίκηση του Α.Ο Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Ιταλούς Nazario Silvestrini και Mauro Messi, οι οποίοι θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας ενόψει της σεζόν της Volleyleague γυναικών 2023-2024.

Ο 42χρονος (30.07.81) Nazario Silvestrini αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή στο πλευρό του νέου τεχνικού μας, Matteo Freschi. Ήταν πρώην αθλητής του βόλεϊ, ενώ έχει ήδη σημαντική προπονητική σου εμπειρία, από την θητεία του στους πάγκους ιταλικών ομάδων της Serie B ανδρών (VolleyBall Mondolfo, Montesi Volley Pesaro, Pallavolo Sabini)

Ο 31χρονος (22.09.92) Mauro Messi αναλαμβάνει καθήκοντα γυμναστή στην ομάδα μας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Μauro Messi, που από το 2015 είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου του Urbino είναι επίσης και κάτοχος Πτυχίου Β’ επιπέδου προπονητή FIPAV (Ιταλική Ομοσπονδία Βόλεϊ), με θητεία στους πάγκους των γυναικείων ομάδων Corplast Corridonia (Serie και Sisuperstore Prical Recanati (Serie C).
Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας καλωσορίζει τους Nazario και Mauro στην οικογένεια του συλλόγου και τους εύχεται υγεία κι επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares