Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 11:40

Στις 29 Οκτωβρίου το Πανναξιακός ΑΟΝ - Ολυμπιακός.

PANNAXIAKOS-OLYMPIAKOS LOGO

Ενώ η ομάδα του γυναικείου βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ να βρίσκεται στην Αθήνα για δύο δυνατά φιλικά τεστ… μόλις πριν λίγο, στα γραφεία της έφτασε η θετική απάντηση στο αίτημα που είχε καταθέσει το Δ.Σ της ομάδας της Νάξου, για την πραγματοποίηση φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον Κυπελλούχο Ελλάδος Ολυμπιακό.

NAXOS sima vofanonΜάλιστα οι Πειραιώτες, πριν απαντήσουν θετικά, μέσο εκπροσώπου τους στο νησί, εξέτασαν τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Νάξου, ανάβοντας το πράσινο φως για την τέλεση του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο διοικήσεις έχουν διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες, ορίζοντας τον αγώνα για τις 29 Οκτωβρίου στις 19:00 το απόγευμα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι, εκτός του αγωνιστικού τμήματος του Ολυμπιακού Πειραιώς, στο νησί της Νάξου θα μεταβεί και ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης, ο οποίος θα συνοδεύεται από μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Στη Νάξο ήδη έχουν πιάσει δουλειά γι αυτό το φιλικό παιχνίδι, το οποίο σίγουρα έχει ιστορικό χαρακτήρα, αφού ο Ολυμπιακός θα είναι η μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα βόλεϊ, που θα έχει επισκεφτεί ποτέ το νησί.

Αν και νωπή ακόμα, η είδηση έχει φέρει ήδη ενθουσιασμό στον κόσμο του βόλεϊ του νησιού, καθώς και στους πολυάριθμους φίλαθλους των ερυθρολεύκων.

 

ginaikes olympiakos

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares