Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 11:34

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς οι άνδρες, εύκολες νικες για τα κορίτσια.

CSC mistral-finikas-10-2012-2

Μπορεί η προηγούμενη εβδομάδα να μην ήταν και η καλύτερη για την ομάδα μας, που γνώρισε δύο ήττες στα εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος με Άρη και Εθνικό Αλεξανδρούπολης με βαθμολογικό όφελος ένα μόνο βαθμό, από σήμερα όμως όλοι στον Φοίνικα κινούνται πάλι σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς, καθώς την Τετάρτη (19:00) ο Φοίνικας θα υποδεχθεί την Βελγική Πρεφάξις Μένεν στο πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Challenge Cup.

Η αποστολή του Φοίνικα επέστρεψε στη Σύρο σήμερα το πρωί, μετά από απουσία έξι ημερών. Αυτός ήταν ο λόγος που ο Χρήστος Πάτρας έδωσε ρεπό σήμερα στους αθλητές του, προκειμένου να ξεκουραστούν. Άλλωστε έδωσαν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια μέσα σε 48 ώρες, ενώ προηγήθηκαν και μεσολάβησαν ταξίδια με κάθε μέσο (αεροπλάνο, λεοφωρείο, πλοίο), διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία και προπονήσεις σε τρία διαφορετικά γήπεδα! Η προετοιμασία για το ματς με τους Βέλγους θα ξεκινήσει αύριο, καθώς το πρωί οι αθλητές θα κάνουν βάρη και το απόγευμα θα προπονηθούν στο γήπεδο, όπως και την Τρίτη το απόγευμα.

ήρθαν οι Βέλγοι

Αναφορικά με την Πρεφάξις Μένεν, η αποστολή των Βέλγων έφτασε την Δευτέρα, νωρίς το μεσημέρι στην Αθήνα και θα έρθει στη Σύρο αεροπορικώς περίπου στις 4 το απόγευμα. Η φιλοξενούμενη ομάδα δεν θα προπονηθεί την ίδια μέρα, προκειμένου οι αθλητές να ξεκουραστούν από το διπλό ταξίδι, και θα πραγματοποιήσει τη μοναδική της προπόνηση το απόγευμα της Τρίτης (19:30), αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης του Φοίνικα. Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως η Πρεφάξις Μένεν δεν έρχεται στη Σύρο και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες, δύο για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο Βελγίου. Ωστόσο αυτό λίγη σημασία έχει, καθώς πρόκειται για μία διαφορετική διοργάνωση και πάντα στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια η ψυχολογία είναι διαφορετική, ενώ και το επίπεδο στο Βέλγιο είναι ιδιαίτερα υψηλό με ομάδες που πρωταγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως η Κνακ Ροζελάρε και η Νόλικο Μάζεϊκ.

korasides-finika-2012-1panigirismoi 

Εύκολες νίκες για γυναίκες και κορασίδες

Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσαν τα τμήματα του Φοίνικα Σύρου σε παιχνίδια που διεξήχθησαν σήμερα για τα τοπικά πρωταθλήματα των Κυκλάδων, καθώς οι γυναίκες επικράτησαν πολύ εύκολα με 3-0 σετ του Ποσειδώνα Τήνου, ενώ και οι κορασίδες δεν έχασαν σετ, ούτε δυσκολεύτηκαν σε κάποιο από τα τρία που παίχθηκαν, απέναντι στον Ζευς Φιλωτίου.

Πρώτα ο Ποσειδώνας Τήνου!

Πρωινό ξύπνημα περίμενε τις γυναίκες της ομάδας του Φοίνικα, καθώς το παιχνίδι με τον Ποσειδώνα Τήνου ήταν προγραμματισμένο για τις 9 προκειμένου η αποστολή της Τηνιακής ομάδας να επιστρέψει στο νησί της αμέσως μετά το παιχνίδι με το Μπλου Σταρ Ιθάκη. Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα της Τήνου δεν μπόρεσε να προβάλει καμία αντίσταση στις παίκτριες του Αντώνη Βουρδέρη, ο οποίος στο 3ο σετ έδωσε χρόνο συμμετοχής και σε αθλήτριες από τα μικρότερα τμήματα του συλλόγου. Ο Φοίνικας πήρε με χαρακτηριστική άνεση τα δύο πρώτα σετ (25-8, 25-7), ενώ στο τρίτο, με αθλήτριες από τα μικρότερα τμήματα όπως προαναφέραμε, επικράτησε με 25-22, φτάνοντας έτσι τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες τη φετινή σεζόν. Με την ομάδα μας ντεμπούτο έκανε η Άρτεμις Σαμπανάι, το καινούριο μεταγραφικό απόκτημα που προέρχεται από την ομάδα του Πανιωνίου.

Η σύνθεση του Φοίνικα: Κάμπαξη, Μουστάκα, Νομικού, Ρούσσου Γ., Καλοξύλου, Σαμπανάι, Ψυλλίδη (λ), Πρίντεζη, Κουκά, Σταθοπούλου, Τσάπαλα, Αργυριάδου.

Καθάρισαν σε μία ώρα οι κορασίδες

Το μεσημέρι (15:00) τη σκυτάλη πήραν οι κορασίδες του Φοίνικα, οι οποίες πανηγύρισαν και αυτές τη δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες φέτος, καθώς σε μία ώρα ξεπέρασαν το εμπόδιο του Ζευς Φιλωτίου με 3-0 σετ (25-15, 25-9, 25-11). Οι αθλήτριες του Αντώνη Αλτουβά ήταν ανώτερες και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήθηκαν από τα κορίτσια της Νάξου.

Η σύνθεση του Φοίνικα: Τσάπαλα, Βασιλικού Μ., Βασιλικού Φ., Φιλίππα, Δελασούδα, Σαμπαζιώτη, Πούλου, Κοσιάντου, Σταθοπούλου, Παπαντωνάτου, Μαραγκού, Ρούσσου.

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζολώτας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares