Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2012 23:50

Το ντέρμπι «βάφτηκε» μπλε!!

PANNAXIAKOS-ZAON660

Τις προηγούμενες μέρες είχαμε προϊδεάσει το φίλαθλο κοινό της Νάξου και όχι μόνο για ένα ντέρμπι ανάμεσα στην γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν και την αντίστοιχη του ΖΑΟΝ Κηφισιάς και βγήκαμε πέρα για πέρα αληθινοί.

PANNAXIAKOS-ZAON 1Οι φίλοι του βόλεϊ που κατέκλυσαν τις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου Νάξου "Δημήτρης Περιστεράκης" παρακολούθησαν ένα εξαιρετικά δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες με τελικό νικητή το γηπεδούχο Πανναξιακό ΑΟΝ, ο οποίος παίζοντας κατά διαστήματα Βόλεϊ υψηλής ποιότητας, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ΖΑΟΝ τον οποία και τελικά «υπέταξε» με 3-0 σετ.

Ήταν καλύτερες.

Το ματς ήταν κατά διαστήματα συναρπαστικό και προσέφερε πραγματικά υψηλό θέαμα με πολύ δυνατές φάσεις και μονομαχίες πάνω στο φιλέ, που έδωσαν ξεχωριστό χρώμα στην αναμέτρηση.

Η διαιτησία του αγώνα ήταν καλή και για τους δυο συλλόγους χωρίς λανθασμένες αποφάσεις.

Όσον αφορά τις δυο ομάδες οι φιλοξενούμενες ήταν αυτές που σε καθένα από τα τρία σετ πραγματοποιούσαν καλύτερη έναρξη παίρνοντας το προβάδισμα σε πόντους, με τις γηπεδούχες να βρίσκουν γρήγορα PANNAXIAKOS-ZAON«απαντήσεις» και να ισοφάριζαν και στη συνέχεια να παίρνουν το προβάδισμα, το οποίο και κρατούσαν μέχρι το τέλος.

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν αν και έκανε κάποια λάθη σε επιθέσεις και υποδοχές επί το πλείστον ήταν κατά κράτος καλύτερος ισορροπούσε το παιχνίδι κάλυπτε ιδανικά τα κενά με τις αθλήτριες του να τρέχουν σχεδόν σε κάθε γωνιά να καλύψουν, έχοντας κατά μεγάλο ποσοστό σωστές ενέργειες.

Σε πολλή καλή μέρα για τις Ναξιώτισσες βρέθηκαν οι Σιώρη, Χατζηνικολάου και Καρπουζά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα υπόλοιπα κορίτσια στερούνται απόδοσης αφού όλες ήταν πέραν του δέοντος καλές.

Για την ομάδα του ΖΑΟΝ αξίζει να σημειωθεί πως δεν παράτησαν σε κανένα σημείο το παιχνίδι πήγαιναν δυναμικά στις φάσεις και μερικές από αυτές τους βγήκαν κάνοντας ωραίους άσους και πολύ δυνατά μπλόκ. Στη συνέχεια έχασαν κάπως τη συγκέντρωση τους και αυτό ήταν που τους στέρησε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα της Νάξου πήρε το πρώτο της παιχνίδι και μάλιστα κόντρα σε έναν αντίπαλο πολύ καλό που έχει ίδιο στόχο με αυτή που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1 βόλεϊ γυναικών.

Παρούσα και η Μπορίσοβα.

BORISOVA STON ZAONΗ παρουσία της Μπορίσοβα στο ΔΑΚ Νάξου, αυτή τη φορά σαν αντίπαλος δεν πέρασε απαρατήρητη από τους φίλους του Πανναξιακού, με τους τελευταίους να της χαρίζουν ένα ζεστό χειροκρότημα κατά την έναρξη του αγώνα. Η παίχτρια που φόρεσε τη φανέλα του Πανναξιακού τα δύο προηγούμενα χρόνια τόνισε στις δηλώσεις της ότι ένιωσε οικεία στο γήπεδο της Νάξου, αλλά πλέον ανήκει σε μια άλλη ομάδα και ήθελε τη νίκη σε αυτό το ματς.

Πάμε για άλλα.

Η ψυχολογία είναι θετική στο στρατόπεδο του Πανναξιακού και υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Την επόμενη αγωνιστική τα κορίτσια του Γιώργου Δερμάτη αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Ηλυσιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Α2 γυναικών την Κυριακή 25/11/12 στις 19:00 το απόγευμα.

 Τα σετ: 25-16, 25-20, 25-18

 Οι συνθέσεις:

 Πανναξιακός Α.Ο.Ν:

Προπονητής: Γιώργος Δερμάτης

Αθλήτριες: Κακουράτου , Μουτζουρίδου, Σέργη, Σιώρη, Λαίου, Καρπουζά Λαγουδάκη, Εμμανουηλίδου, Γκολφινοπούλου , Χατζηνικολάου, Φάρκωνα, Σκούνα.

 

ΖΑΟΝ Κηφισιάς:

Προπονητής: Ζόραν Κόβασιτς

Αθλήτριες: Μαλουσάρη, Φιλιπιόνοκα, Τζουμάκα, Νικοπούλου, Σπανού, Παπαγιάννη, Μεγαρίτη, Τσιούλκα, Μπορίσοβα, Βιττωράτου, Ξυτάρα, Καντάρη.

Στα άλλα ματς του ομίλου τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Ακρίτας Καλαμάτας – Νηρέας Χίου 3-0

Πανιώνιος – Ηλυσιακός 2-3

Ηλιούπολη - Λαμία : Αύριο στις 17:30

Της Νάνση Χερουβείμ

NAXOS Katsonis 200x100

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares