Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013 11:34

Πολύ σκληρές για να.... «πεθάνουν» [photos].

PANNAXIAKOS AON-VIRONAS 2012

Το δυσκολότερο ματς του μέχρι σήμερα έδωσε κόντρα στην Ένωση Βύρωνα η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού στο βόλεϊ στο ΔΑΚ Νάξου για την7η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Α2 γυναικών.

Η ομάδα της Αθήνας αποδείχτηκε σκληρός αντίπαλος που μπορεί τελικά να έχασε στην διαδικασία των τάι μπρέικ με 3-2 αλλά κατάφερε να πάρει τον ένα πόντο υπέρ της. Από την πλευρά τους οι αθλήτριες του Πανναξιακού Α.Ο.Ν σε μια βραδιά που δεν ήταν καλή για κείνες έκαναν ότι μπορούσαν, δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι δίνοντας και την ψυχή τους για την πολυπόθητη νίκη. Οι Ναξιώτισσες παρέμειναν στην πρώτη θέση του ομίλου και απέδειξαν πως ακόμη και στην κακή τους μέρα δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος για καμιά ομάδα.NAXOS sima vofanon
 
Τα σετ: 28-30, 25-12, 19-25, 25-19,16-14
 
Διακύμανση των σετ!
 
1ο σετ: Το ξεκίνημα για τις Ναξιώτισσες ήταν αρκετό μουδιασμένο με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενες να πάρουν προβάδισμα ακόμη και πέντε πόντους το οποίο κράτησε σχεδόν μέχρι τα μισά της πρώτης περιόδου. Η ομάδα παρουσιάστηκε φανερά κουρασμένη και αποπροσανατολισμένη από τον καλό της εαυτό τον οποίο μας είχε συνηθίσει σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της. Ο Βύρωνας παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένος και σταθερός δείχνοντας πως του έγινε μάθημα ο αποκλεισμός του στο κύπελλο από τον ίδιο αντίπαλο.
Σε αυτό το πρώτο σετ η ομάδα του Γιώργου Δερμάτη υπέπεσε αρκετά λάθη. Παρ όλα αυτά οι αθλήτριες του το πάλεψαν και μείωσαν αρκετά τη διαφορά στο σκορ πλησιάζοντας μέχρι και τους δυο πόντους όταν το σκορ ήταν στο 20-22. Τότε οι Νησιώτισσες φώναξαν παρούσες, έδειξαν πειθαρχία και μπλόκαραν κατά πολύ το δρόμο στον Βύρωνα. Κάπου εκεί βοήθησε η αρχηγός Μαρία Χατζηνικολάου που με το δικό της ξεχωριστό τρόπο έκανε τη διαφορά. Το σετ όμως δεν πήγε όπως θα τ ήθελαν οι γηπεδούχες αφού στο τέλος οι αθλήτριες του Κώστα Σωτηρόπουλου χειρίστηκαν σωστά τα λάθη των Ναξιωτισσών και έκαναν το τελικό 28-30 και το 1-0 για λογαριασμό τους.
 
2ο σετ:  Το δεύτερο σετ άρχισε δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν που αυτή τη φορά προσπάθησε πολύ, μπήκε με φόρα και έδειξε ότι το ότι έχανε 0-1 δεν την επηρέασε καθόλου αλλά αντίθετα την τσίτωσε, την έκανε πιο δυνατή και αποφασισμένη να φέρει το ματς στα ίσα. Σε αυτό το δεύτερο μέρος Καρπουζά και Σιώρη έβγαλαν μάτια καθώς και η Κακουράτου που έβγαζε πραγματικά εντυπωσιακές άμυνες που έσωζαν την ομάδα τελευταία στιγμή. Οι τρεις αθλήτριες που έδωσαν το κάτι παραπάνω έβγαλαν την ομάδα από το τέλμα πηγαίνοντας την ένα βήμα παραπάνω. Ο δείκτης του σκορ έδειχνε 16-10 και ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν έβαζε προς ολοταχώς για την κατάκτηση του σετ βγάζοντας αστείρευτη ενέργεια και μεγάλη ψυχραιμία που τον οδήγησαν τελικά στο 25-12 και το 1-1.
 
3ο σετ: Ένα ακόμη δύσκολο σετ για τις Ναξιώτισσες ήταν το τέταρτο αφού δεν έλειψαν ακόμη μια φορά η σύγχυση και τα λάθη που φανέρωναν πως δεν ήταν σε καλή βραδιά. Η ομάδα του Βύρωνα δυσκόλεψε ξανά τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν δείχνοντας του με τον τρόπο της πως δεν θα το κάνει καθόλου εύκολο για κείνες. Οι Νησιώτισσες κυνήγησαν όσο μπορούσαν τον έτερο μονομάχο της αναμέτρησης παρ όλα αυτά δικά τους λάθη αλλά και αυτά στα οποία υπέπεσε η διαιτησία τους στέρησαν το προβάδισμα και έκαναν το 19-25 και το 1-2 για τις φιλοξενούμενες. 
 
4ο σετ: Στο τέταρτο μέρος του αγώνα τα κορίτσια του Πανναξιακού Α.Ο.Ν βρήκαν τον καλό τους εαυτό για τα καλά , δεν τα παράτησαν παρά το γεγονός πως για μια ακόμη φορά βρέθηκαν πίσω στα σετ αντίθετα έδωσαν το εκατό τις εκατό των δυνάμεων τους κάνοντας καλές ενέργειες όπως μας έχουν συνηθίσει και τελικά δικαιώθηκαν. Σε αυτό το σετ έδειξαν πως τα δύσκολα δεν τις τρομάζουν αλλά έχουν γεννηθεί για αυτά και πως κανείς δεν μπορεί να τους πάρει κάτι που επιθυμούν τόσο πολύ όπως η νίκη. Κάπου εκεί το 25-19 και το 2-2 ήταν γεγονός, έμενε μόνο το τάι μπρέικ να δείξει ποιος τελικά θα ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού.
 
Τάι μπρέικ: Αυτό σαφώς ήταν το κρισιμότερο σετ ολόκληρου του αγώνα. Οι καρδιές των φιλάθλων στις κερκίδες χτυπούσαν σίγουρα πολύ δυνατά και η αγωνία ήταν στο κόκκινο. Οι ομάδες τα έδωσαν όλα για όλα σε ένα σετ πραγματικό θρίλερ όπου το προβάδισμα άλλαζε συνεχώς χέρια από την μια ομάδα στην άλλη. Πανναξιακός και Βύρωνας κονταροχτυπήθηκαν και ενώ η ομάδα της Νάξου έχανε με 11-14 έκανε ένα σερί τεσσάρων πόντων έφτασε στο 15-14 και μετά από μια μεγάλη φάση και χαμό από χειροκροτήματα και φωνές από τον κόσμο που γέμισε το κλειστό γήπεδο Δημήτρης Περιστεράκης έκανε το 16-14 και πήρε την πολυπόθητη και πιο δύσκολη μέχρι τώρα νίκη φέτος για το σύλλογο.
 
MVP: Ξένια Κακουράτου
Είναι μια παίκτρια που πάντα πιάνει υψηλά στάνταρ και μπορούμε να πούμε πως η απόδοση της κρίνει πολλά σε κάθε ματς αφού η άριστη υποδοχή και οι υποδειγματικές της άμυνες βοηθούν κατά πολύ την ομάδα της ώστε να μην χάνεται η φάση και οι συμπαίκτριες της να τροφοδοτούνται σωστά από εκείνη. Σήμερα έδειξε ποια πραγματικά είναι καθώς παρά την κακή εικόνα που παρουσίασε ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν εκείνη ήταν παρούσα κάθε μα κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα βγάζοντας απίστευτες άμυνες με όποιον τρόπο μπορούσε στηρίζοντας με το δικό της τρόπο τις προσπάθειες για ισοφάριση που έκαναν οι συμπαίκτριες της. Αν και το λίμπερο των Ναξιωτισσών μας έδειξε με το καλημέρα ερχόμενη στο νησί την αξία και το ταλέντο της διαλέξαμε αυτή τη στιγμή να πούμε πως είναι πολύτιμη για την ομάδα της καθώς η παρουσία της κόντρα στον Βύρωνα έδειξε πως εκτός από ικανή είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και σε μια μέρα που ήταν στραβή για τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν η νεαρή αθλήτρια έβγαλε αστείρευτη δύναμη εμπνέοντας τα υπόλοιπα κορίτσια να την ακολουθήσουν βοηθώντας τη στο να επιτύχει το στόχο δηλαδή τη νίκη. Με λίγα λόγια η Ξένια μας απέδειξε ότι μπορεί να πετύχει πολλά, ότι είναι ικανή και ότι δεν έχει στο αίμα της την αποτυχία παρά μόνο το πείσμα τη δύναμη και τη θέληση που πολλές θα ζήλευαν αλλά λίγες πραγματικά έχουν.

Συνθέσεις:
 
Πανναξιακός Α.Ο.Ν:
Προπονητικό τιμ: Γιώργος Δερμάτης- Σούλης Τουρσούγκας
Αθλήτριες: 2. Κακουράτου (υπ 80%), 3.Μουτζουρίδου1π), 4. Φάρκωνα (1μπλ), 5. Σέργη, 7. Σκούνα, 8. Σιώρη (4μπλ,1 άσος, 10 π), 10. Λαίου, 11.Καρπουζά (3μπλ,2 άσους, 24π), 12. Λαγουδάκη(1 άσος,14π), 13. Εμμανουηλίδου (5μπλ.1άσος,5π), 14. Γκολφινοπούλου, 18.Χατζηνικολάου (2μπλ,10π) .
Σύνολο πόντων :NAXOS Katsonis 200x100
Χατζηνικολάου 12
Εμμανουηλίδου 11
Λαγουδάκη 14
Καρπουζά 29
Σιώρη 15
Φάρκωνα 1
Μουτζουρίδου 1
Κακουράτου(υπ) 80%
 
Ένωση Βύρωνα:
Προπονητής: Σωτηρόπουλος Κώστας
Αθλήτριες: 2. Πλατανιώτη, 4. Μπανίκα.Λ (1 μπλ, 7π΄), 6. Πασά, 7. Μπανίκα.Σ ( 5μπλ, 4π), 13. Κούζα (3μπλ, 3άσοι, 12π), 14. Αναγνώστου(3μπλ,4π),16.Πατεράκη (2μπλ, 1άσος, 21 π) 18.Γενιτσαρίδη (2μπλ,2π).
Σύνολο πόντων:

Μπανίκα. Σ 9
Μπανίκα. Λ 8
Κούζα 18
Γενιτσαρίδη 4
Πατεράκη 24
Αναγνώστου 7
 
Το πρόγραμμα της αγωνιστικής
Σάββατο 12/03/2013
- 15:00 ΓΣ Λαμίας - ΑΟ Ακρίτας 3-2 (20-25, 25-16, 25-22, 21-25, 15-09
-19.00 Πανναξιακός- Βύρωνας 3-2 (28-30, 25-12, 19-25, 25-19, 16-14)
Κυριακή 13/01/2013 
-16.30: Ηλυσιακός - Νηρέας 16.00: 
- 17.30: Ηλιούπολη - Πανιώνιος 17.00: Αρτεμις
- Ρεπό ο ΖΑΟΝ



Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares