Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 14:20

Με Κηφισιά στο Ζηρίνειο ο Φοίνικας

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα, στα γραφεία της ΕΟΠΕ, η κλήρωση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Ο Φοίνικας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Κηφισιάς σε εντός έδρας παιχνίδι με τη νικήτρια να εξασφαλίζει ένα εισιτήριο για το final-4. Η κλήρωση θεωρείται πολύ καλή για την ομάδας μας, καθώς θα αγωνιστεί εντός έδρας και θα αποφύγει να κάνει ακόμη ένα κουραστικό ταξίδι, ενώ η Κηφισιά είναι από τους θεωρητικά πιο βατούς αντιπάλους που θα μπορούσε να βγάλει η κληρωτίδα, μιας και στην κλήρωση των προημιτελικών συμμετείχαν μόνο ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας, καθώς καμία από μικρότερη κατηγορία δεν μπόρεσε να προκριθεί. Η ομάδα μας έχει παίξει και τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με το σύλλογο των βορείων προαστίων, έχοντας επικρατήσει με 3-1 σετ στο Ζηρίνειο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και με 3-0 σετ στη Σύρο στον πρώτο αγώνα του 2ου γύρου. Οι αγώνες των προημιτελικών είναι προγραμματισμένοι για τις 20 Φεβρουαρίου και οι τέσσερις νικητές θα προκριθούν στο final-4 που θα φιλοξενηθεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης το διάστημα 22-24 Μαρτίου.

Τα ζευγάρια των «8» (ημερομηνία αγώνων 20 Φεβρουαρίου)
Νικητής Ολυμπιακός/Παναθηναϊκός - Άρηςsyros RAOYZAIOS new13
Λαμία – Παμβοχαϊκός
Φοίνικας Σύρου – Κηφισιά
ΠΑΟΚ – Ηρακλής

Ο πρόεδρος της ΚΕΠ, Χρήστος Σύλλας δήλωσε: «Συγχαρητήρια σε όλους που συνεχίζουν στο Κύπελλο. Ο θεσμός πήγε καλά και υποσχόμαστε ότι θα βελτιώσουμε ό,τι μπορούμε. Κι εσείς αν έχετε κάποιες προτάσεις, είμαστε εδώ να συζητήσουμε για το καλύτερο. Είναι επίσης ευχάριστο ότι ομάδες από τοπικές κατηγορίες προχώρησαν κάποιους γύρους. Άλλωστε αυτό είναι το Κύπελλο. Να παίζουν όλοι να το χαίρονται. Καλή σας επιτυχία».

Του Δημήτρη Ζολώτα

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares