Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 16:11

Έχασαν με το κεφάλι ψηλά

Ήττα με 3-0 στη φάση των δεκαέξι του Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ για της γυναίκες του Πανναξιακού ΑΟΝ, οι οποίες χθες στο κλειστό γυμναστήριο της Νάξου Δημήτρης Περιστεράκης δεν τα κατάφεραν απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς.

 

Θέαμα

Οι δυο ομάδες, σε έναν αγώνα με πολύ θέαμα και βόλεϊ υψηλού επιπέδου εντυπωσίασαν τους φίλους του αθλήματος, οι οποίοι για ακόμα μια φορά γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της Νάξου.

Ο Ηρακλής Κηφισιάς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και την μία κατηγορία που την χωρίζει από τις γηπεδούχες και επικράτησε τελικά του Πανναξιακού Α.Ο.Ν με 0-3 σετ, παίρνοντας παράλληλα την πρόκριση για τους οκτώ της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Το πάλεψε

Αγωνιστικά ο Πανναξιακός, αν και δεν κατάφερε να πάρει κάποιο σετ από τον αντίπαλο του, πράγμα που θα μπορούσε να είχε συμβεί αν είχαν αποφευχθεί κάποια λάθη τα οποία έγιναν, εν τούτοις έκανε μια αρκετά καλή εμφάνιση που άφησε ικανοποιημένες τις αθλήτριες και τον κόσμο της Νάξου.

Ειδικά στα δύο πρώτα σετ οι "Ναξιώτισσες" έλεγχαν το παιχνίδι του αντιπάλου σε ικανοποιητικό βαθμό και ταυτόχρονα είχαν εξαιρετικά ποσοστά στην άμυνα, καθώς και ιδανικές ενέργειες στην επίθεση.

Μάλιστα η ομάδα του Γιώργου Δερμάτη παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένη και συγκεντρωμένη απέναντι στον Ηρακλή Κηφισιάς και κατάφερε κλείσει ιδανικά το χάσμα της μιας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Περισσότερες λύσεις

Από την άλλη πλευρά οι αθλήτριες του Γιάννη Λάιου σε πολλά σημεία του αγώνα έδειξαν πραγματικά τα στοιχεία που τις έχουν φέρει να πρωταγωνιστούν στην Α1, καθώς υπερτερούσαν σε δύναμη αλλά και σωματότυπο.

Γενικότερα η ομάδα του Ηρακλή είχε τις εναλλακτικές λύσεις στον πάγκο που ήταν περισσότερες και ποιοτικότερες από αυτές του Πανναξιακού, κάτι που επισήμανε μετά το τέλος του αγώνα και ο Τεχνικός του Πανναξιακού Γιώργος Δερμάτης.

Στα καθαρά αγωνιστικά ο Ηρακλής Κηφισιάς μπήκε χθες στο παρκέ με ένα μόνο σκοπό που ήταν η νίκη και ενώ είχε προβάδισμα και στα τρία σετ, συνάντησε απέναντί του έναν Πανναξιακό σε πολύ καλή μέρα που κάθε άλλο από εύκολος αντίπαλος αποδείχτηκε.

Μάλιστα η παίχτρια του Ηρακλή Πένη Καραγκούνη μετά το τέλος της αναμέτρησης έπλεξε το εγκώμιο του Πανναξιακού, χαρακτηρίζοντας τον μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Οι φιλοξενούμενες αν και είχαν λάθη στο παιχνίδι τους, έβρισκαν τις λύσεις, ανέβαζε τους ρυθμούς και στο τέλος ήταν οι ομάδα που κέρδιζε τα σετ.

Τα σετ (22-25),(18-25),(15-25).

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Ν: (Δερμάτης - Τουρσούγκας): Μουτζουρίδου (1ασ,2π.), Καρπουζά (2μπλ.11π. 29%υπ.), Εμμανουηλίδου (1ασ.1μπλ.6π.), Σιώρη (4π.), Λαγουδάκη (2ασ.1μπλ.11π.27%υπ.), Χατζηνικολάου (2μπλ.7π.), Κακουράτου (λ), (40%υπ 77% άριστες) Λαΐου (1ασ.2π.), Γκολφινοπούλου, Μόρφα, Φάρκονα, Απειρανθίτου.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Γιάννης Λάιος): Γκλιγκόροβιτς(3μπλ.5π.), Καραγκούνη(2μπλ.6π.52%υπ.), Διώτη (2μπλ.6π.), Ιβάνοβα(1ασ.2μπλ.14π.65%υπ.), Γιώτα(4ασ.7μπλ.18π.), Λαμπρούση (2μπλ.9π.), Κίτσου (82%υπ 70%άριστες), Κουνάδη(1π), Αριστοβούλου, Ντε Σόουζα, Γέλιτς (1ασ.6π), Καλογριδάκη(1π).

Διαιτητές: Μενεσλής Τάσος – Μάλφας Χρήστος, Μουστάκη Κατερίνα (σημειώτρια)

MVP Αγώνα: Ιζαμπελα Ιβανοβα

Με τη σημερινή της εμφάνιση έδωσε τη μισή νίκη στην ομάδα της καθώς τα ποσοστά της ήταν εξαιρετικά ενώ οι ενέργειες της, τις περισσότερες φορές κατέληγαν σε πόντους και εν μέρει ήταν εντυπωσιακές. Ήταν μια από τις παίκτριες «κλειδί» για τον Ηρακλή Κηφισιάς, καθώς συμμετείχε πραγματικά σε όλες τις φάσεις και είχε σημαντική συμβολή, τόσο αμυντικά έχοντας 83% υποδοχή, όσο και επιθετικά έχοντας συνολικά δεκατέσσερις πόντους εκ των οποίων δυο μπλοκ και ένας άσος.

 MVP Πανναξιακός Α.Ο.Ν: Στέλλα Λαγουδάκη –Ξένια Κακουράτου

Στο χθεσινό παιχνίδι στάθηκαν πραγματικά στο ύψος τους, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες και πιο συγκροτημένες εμφανίσεις τους. Ο λόγος για τις Στέλλα Λαγουδάκη και Ξένια Κακουράτου, που οι κάθε μια από την πλευρά της ήταν «όλα τα λεφτά» για τις Ναξιώτισσες. Τα ποσοστά τη φανερώνουν την πολύ καλή μέρα στην οποία βρέθηκαν, αφού η Λαγουδάκη στάθηκε πολύ καλά επιθετικά, με εντυπωσιακά τελειώματα και θετικές ενέργειες. Η δεύτερη που ξεχώρισε ακούει στο όνομα Ξένια Κακουράτου, με την μικρή του Πανναξιακού να εντυπωσιάζει και να ξεσηκώνει ενίοτε το γήπεδο με τις καταπληκτικές άμυνες που έβγαζε χθες.

Ατομικά στατιστικά:

ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ           ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Άσοι

2 Λαγουδάκη                          4 Γιώτα

1 Εμμανουηλίδου                   1 Ιβάνοβα

   Μουτζουρίδου                          Γιέλιτς  

     Λαΐου

 

Μπλοκ

2 Λαγουδάκη                          7 Γιώτα

     Καρπουζά                            3 Γκλιγκόροβιτς

1 Εμμανουηλίδου                    2 Καραγκούνη

     Λαγουδάκη                              Ιβάνοβα

                                                         Λαμπρούση

                                                         Διώτη

Πόντοι

9 Καρπουζά                                         11 Ιβάνοβα                            

8 Λαγουδάκη                                       7   Γιώτα                                  

5 Χατζηνικολάου                                     Λαμπρούση                        

4 Εμμανουηλιδου                                 5 Γιέλιτς                                    

   Σιώρη                                                   4 Καραγκούνη                              

1 Λαΐου                                                       Διώτη                                    

   Μουτζουρίδου                                   2 Γκλιγκόροβιτς                          

                                                                   1 Κούναδη

                                                                      Καλογριδάκη

Υποδοχές

Κακουράτου(λ)   40% (77% άριστες)             Κίτσου(λ )    82% (70% άριστες)

Καρπουζά          29%                                         Ιβάνοβα     65%

Λαγουδάκη         27%                                     Καραγκούνη 52%

Συνολικά στατιστικά:

Πανναξιακός Α.Ο.Ν:     Ηρακλής Κηφισιάς

                             0   Σετ   3

                      55     Πόντοι   75

                            5   Άσοι   6

                              4 Μπλοκ 10

                       17  Λάθη   16

 

 

                              

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares