×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 20:50

Αύριο κόντρα στον Νηρέα ο Πανναξιακός.

Την αυλαία της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 βόλεϊ γυναικών ανοίγει το παιχνίδι του Νηρέα Χίου με τον Πανναξιακό Α.Ο.Ν αύριο (16/02) στις 18:00 το απόγευμα.

NAXOS Katsonis 200x100Το παιχνίδι φαντάζει θεωρητικά εύκολο για την ομάδα της Νάξου, η οποία έως τώρα έχει δείξει ότι είναι το φαβορί για τον τίτλο, έχοντας πολύ καλή απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια που έχει δώσει σε αντίθεση με τον γηπεδούχο Νηρέα που βρίσκεται 3ος από το τέλος.

Παρ όλα αυτά οι αθλήτριες της Χίου έχουν παρουσιάζονται βελτιωμένες, καθώς στα δύο τελευταία παιχνίδια απέναντι σε Ακρίτα Καλαμάτας (εντός) και Πανιώνιο (εκτός), μετρούν ισάριθμες νίκες που της έχουν ανεβάσει 2 θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Αυτό το γεγονός συν του ότι αγωνίζονται στο σπίτι τους κάνει τις αθλήτριες του Νηρέα αρκετά επικίνδυνες σαν αντίπαλο, κάτι που οι Ναξιώτισσες θα πρέπει να προσέξουν, προκειμένου να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να επιστρέψουν στις νίκες μετά από την ήττα που έκαναν την περασμένη αγωνιστική εντός έδρας με αντίπαλο τον Ηλυσιακό (1-3).

Βαθμολογικά ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν είναι στην πρώτη θέση έχει 23 βαθμούς μόλις μια ήττα, ενώ έχει μόλις 8 χαμένα σετ. Από την άλλη ο Νηρέας είναι στην 7η θέση έχει έξι βαθμούς, 2 νίκες, οκτώ ήττες καθώς και 25 χαμένα σετ.

Να θυμίσουμε ότι οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί στην 3η αγωνιστική (1/12/2012), όπου ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν είχε κερδίσει με 3-0 σετ. Σαφέστατα πρόκειται για ένα ματς που έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού και οι δυο ομάδες έχουν σοβαρό κίνητρο για τη νίκη, ο μεν Νηρέας παίρνοντας το ροζ φύλλο βάζει στο σακούλι του ακόμη τρείς βαθμούς που τον απομακρύνουν περαιτέρω από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα της Νάξου κερδίζοντας το ματς θα καταφέρει να κρατήσει την διαφορά από τους διώκτες της, κυρίως από Ηλιούπολη και Ηλυσιακό, που βρίσκονται με ισοβαθμία στη δεύτερη θέση.

Πιθανές αποστολές ομάδων:

Νηρέας Χίου (Κιλαδίτης-Λύκος): Σουλτάνη, Μαστοράκη, Καραλή, Καραβόλου, Σιδεράτου, Μοσχούρη, Μυλωνά(λ), Βιέννα, Θωμαΐδου, Ξάνθου

Πανναξιακός Α.Ο.Ν (Δερμάτης-Τουρσούγκας): Χατζηνικολάου, Σιώρη, Λαγουδάκη, Γκολφινοπούλου, Μουτζουρίδου, Εμμανουηλίδου, Καρπουζά, Λαΐου, Φάρκωνα, Κακουράτου(λ)

Φρόσω Μούσχουρη (Νηρέας Χίου): Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό αύριο απέναντι στη πρωτοπόρο ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. Εμείς προερχόμαστε από δυο πολύ καλές εμφανίσεις και στόχος μας στο παιχνίδι αυτό είναι να συνεχίσουμε την καλή μας απόδοση απέναντι στις έμπειρη ομάδα της Νάξου. Γνωρίζουμε ότι ο Πανναξιακός είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μας και ελπίζουμε να έρθει.

Το πρόγραμμα.

ΗΜ/ΝΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ

ΩΡΑ

Σ Υ Ν Α Ν Τ Η Σ Η

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Σάββατο 16/2/2013

Χίου

20.00

ΑΣ Νηρέας

ΑΟΝ Πανναξιακός

Μεταξά-Βασιλείου

Σάββατο 16/2/2013

Βύρωνα

19.00

Ένωση Βύρωνα

ΑΟ Ακρίτας

Μηλιώρης-Μόσιαλος

Κυριακή 17/2/2013

Ιλισσίων

19.00

ΑΟ Ηλυσιακός

ΓΣ Ηλιούπολης

Παπαδογιάννης-Τριαντ/λος

Κυριακή 17/2/2013

Ζηρινείου

17.00

Ζηρίνειος ΑΟΝ

ΓΣ Λαμίας

Παγκοζίδης-Χαμπιλού

Τετάρτη 20/2/2013

Ζηρινείου

17.00

Ζηρίνειος ΑΟΝ

ΑΟΝ Πανναξιακός

Οικονόμου Β-Πρέντζας

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares