Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 22:40

Όλα για τη νίκη στο Ζηρίνειο!

Για την 10η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2 βόλεϊ γυναικών ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι θα αντιμετωπίσει για τον εξ αναβολής αγώνα στην Αθήνα την Τετάρτη στο Ζηρίνειο την ομάδα του ΖΑΟΝ Κηφισιάς.

NAXOS Katsonis 200x100Ο αγώνας της 10ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί λόγω των αλλεπάλληλων απεργιών των πλοίων που είχαν προηγηθεί η ομάδα της Νάξου δεν είχε ταξιδέψει στην πρωτεύουσα την αρχική ημερομηνία.

Στόχος το τρίποντο

Δυο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου κοντράρονται για δεύτερη φορά φέτος μεταξύ τους καθώς είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες την 1η αγωνιστική στη Νάξο όπου οι αθλήτριες του Πανναξιακού είχαν κερδίσει τον αγώνα με 3-0 σετ και η σύγκρουση τους αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Τη δεδομένη στιγμή ο Πανναξιακός βρίσκεται στην πρώτη θέση έχοντας 26 βαθμούς ύστερα και από τη νίκη στη Χίο απέναντι στο Νηρέα Καρδαμύλων, η οποία μάλιστα του έδωσε τη δυνατότητα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ηλυσιακό.

Στόχος της ομάδας της Νάξου παραμένει στην 1η θέση στο πρωτάθλημα, που θα του δώσει και την πολυπόθητη άνοδο στην Α1.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η ομάδα του ΖΑΟΝ έχει χάσει έδαφος καθώς μέσα σε δύο αγωνιστικές «κατρακύλησε» από τη 2η στη 4η θέση.

Τα παραπάνω σηματοδοτούν και την κρισιμότητα του ματς, όπου ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή, προκειμένου να μην έχει απώλειες και να δώσει ελπίδα στους διώκτες του (Ηλιούπολη – Ηλυσιακός).

Έτσι λοιπόν νίκη στο συγκεκριμένο ματς μπορεί να δώσει το μεγάλο αβαντάζ στον Πανναξιακό που θα έχει κερδίσει μέσα- έξω έναν από τους πιο δυνατούς τους αντιπάλους.

Διαιτητές της αναμέτρησης: Χαρακίδας-Ράντσιου

Αποστολές ομάδων:

ΖΑΟΝ Κηφισιάς: Πανναξιακός ΑΟΝ: Χατζηνικολάου, Λαγουδάκη, Σιώρη, Κακουράτου, Μουτζουρίδου, Γκολφινοπούλου, Εμμανουηλίδου, Καρπουζά, Λαΐου, Μόρφα, Φάρκωνα

Δηλώσεις Αθλητριών:

Στέλλα Λαγουδάκη(Πανναξιακός Α.Ο.Ν): Αυτή την 10η αγωνιστική παίζουμε με μια αρκετά καλή ομάδα και μάλιστα στην έδρα της, οπότε σίγουρα το παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο απ ότι την πρώτη αγωνιστική που ο ΖΑΟΝ είχε έρθει στη δική μας έδρα, άλλωστε τώρα έχει δει τον τρόπο με τον οποίο αγωνιζόμαστε και θα είναι παραπάνω υποψιασμένος και σαφέστατα πιο έτοιμος. Από μέρους μας χρειάζεται μεγάλη προσοχή. εμείς θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε προκειμένου να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη.

Έλλη Κόνιαρη( ΖΑΟΝ): Νομίζω θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι δεδομένου ότι συναντώνται οι δυο κορυφαίοι τις A2. Ο Πανναξιακός είναι μια δυνατή ομάδα με έμπειρες παίκτριες. Παρόλα αυτά αν εμείς κάνουμε το παιχνίδι μας και μείνουμε πιστοί στη τακτική μας σε όλο τον αγώνα θα έχουμε πλεονέκτημα απέναντι στον αντίπαλο μας. Εμείς σαν ΖΑΟΝ σαφέστατα θέλουμε τι νίκη μέσα στην έδρα μας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares