Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 19:46

Ευχαριστίες στον Φοίνικα από τον ΣΒΣ Μέγας Αλέξανδρος

Πρωταθλητής Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών στέφθηκε ο Σύλλογος Βορειοελλαδιτών Σύρου Μέγας Αλέξανδρος, μετά και την τυπική ολοκλήρωση του πρωταθλήματος την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ο παίκτης-προπονητής του συλλόγου Αντώνης Στεφάνου, που είναι και αντιπρόεδρος της Λέσχης Φίλων Α.Ο. Φοίνικα Σύρου, εξέδωσε ανακοίνωση, όπου μεταξύ άλλων ευχαριστεί μέλη της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου της ομάδας μας για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια που παρείχαν στο σύλλογο.

Αναλυτικά, η ευχαριστήρια ανακοίνωση αναφέρει: “Με το πέρας και της τελευταία αγωνιστικής που «διεξήχθη» την προηγούμενη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου, η ομάδα του συλλόγου που εκπροσωπούμε στέφθηκε και τυπικά πρωταθλήτρια στο Ανδρικό Πρωτάθλημα Κυκλάδων χωρίς καμία απώλεια σετ και 6 νίκες. Εκ μέρους και των συναθλητών μου θα ήθελα να αφιερώσω το πρωτάθλημα στο ΔΣ και σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Ποντίων & ΒορειοΕλλαδιτών Σύρου και ειδικά στην πρόεδρο κα Πανταζή Ουρανία.

Επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΑΟ Φοίνικα και πιο συγκεκριμένα τον αντιπρόεδρο και ιατρό Αντώνη Ρούσσο, καθώς και τον συνάδελφο του ιατρό Γιάννη Δαέλη, τα μέλη του ΔΣ Κατερίνα Βασιλακοπούλου και Μανώλη Βαμβακούση, όπως επίσης και τα μέλη του προπονητικό τιμ της ομάδας, τον προπονητή κ. Χρήστο Πάτρα και τον στατιστικολόγο Αντώνη Βουρδέρη για την πολύτιμη βοήθεια τους, δείγμα της άψογης συνεργασία μας με το σωματείο του ΑΟ Φοίνικα, κυρίως στην παροχή εξτρά ωρών προπονήσεων με αρκετές συμμετοχές τους, καθώς και στην παροχή μπαλών και φαρμακείου.

Η επιτυχημένη παρουσία και οι πάμπολλες επιτυχίες όχι μόνο της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΑΟ Φοίνικα στην Α1, αλλά και των παγκορασίδων πέρυσι και νεανίδων φέτος σε πανελλήνιο επίπεδο, καθώς και η διαφαινόμενη άνοδος της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΝ στην Α1 πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση σε όσους προσπαθούν να «απαξιώσουν» το βόλεϊ στις Κυκλάδες. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες μου ανεξαιρέτως (Παντελή, Σάββα, Πέτρο, Δημήτρη, Γιώργο, Δομένικο, Σιδερή, Στέφανο, Παναγιώτη, Θοδωρή, Μάριο και Διονύση) γιατί χωρίς αυτούς δε θα ήμουν σε θέση να γράψω τα παραπάνω”.

Του Δημήτρη Ζολώτα

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares